Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü Dilovası'nda Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü Dilovası’da coşkuyla kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler günü Dilovası'da coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar Dilovası Belediyesi önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başlandı. Daha sonra Belediye Kültür Salonunda kutlamalara devam edildi.

Dilovası Belediyesi Kültür Salonundaki kutlamalara Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Yener, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik Müdürü Murat Babaoğlu, okul müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı kutlamalarda, 24 Kasım günü nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Yener, Belediye Başkanı Ali Toltar ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Öğretmenlik mesleğinin kutsiyeti, fedakarlığı, dünü ve bu günün anlatıldığı Sinevizyon gösterilerinde duygu yüklü anlar yaşandı. Daha sonra aday öğretmenlerin yemin töreninin yapıldığı programda Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Yener, Belediye Başkanı Ali Toltar ve diğer yetkililer tarafından hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. İlçedeki öğretmenlerden oluşan İlçe Milli Eğitim Müdürlürlüğü Müzik Topluluğu, M. Zeki Obdan İlkokulu müzik öğretmeni Öğretmeni Demet Ağan Budak'ın assolistliğinde müzik ziyafetinin sunularak büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Ali Toltar öğretmenleri tek tek tebrik ederek, "Bir insanı kurtarmanın, bir alemi kurtarmak kadar önemli olduğu bilinmektedir. Çünkü iyi eğitilen bir insan, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir. Bu nedenle bir milleti yetiştiren, konuşmayı yeni öğrenen çocuklara okumayı, yazmayı, düşünmeyi, iyiyi ve güzeli öğreten sizlersiniz. Sizleri bu mutlu gününüzde bir kez daha kutluyor, hayırlı görevler diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Toltar Ali Yener Dilovası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title