Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ÇESOB) ziyaret etti.

CHP Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ÇESOB) ziyaret etti.

Beraberinde CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve parti yöneticileriyle ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç'ı ziyaret eden Nuhut, belediye başkanı olması halinde yapacağı projeleri anlattı.

Kentte yapılacak her projeden esnafın bilgisi olacağını ve gerekli yerlerde esnaftan görüş alacaklarını belirten Nuhut, esnafın kazancını olumsuz yönde etkileyecek çalışmaları gerçekleştirmeyeceklerini söyledi.

CHP Belediye Meclis üyelerinin, Çorum kamuoyunda takdir edildiğini ifade eden Nuhut, "Belediye başkanı olduğum zaman esnaf ve esnafın temsilcisi konumundaki meslek örgütleriyle el ele çalışmalar yürüteceğiz. Çorum ile ilgili alınacak her kararda vatandaşlarımızın rızası olacak" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Atlas da esnafa büyük önem verdiklerini dile getirerek, "Biz insanları küçümsemeyen, bağırıp çağırmayan, konuştuğunda mikrofonları kısmaya cüret etmeyen bir belediye başkanımız olsun istiyoruz. Esnafımız yerel seçimlerde siyasi düşüncelerini bir kenarı bırakmalı" dedi.

ÇESOB Başkanı Kılıç ise ziyaret nedeniyle Nuhut ve Atlas'a teşekkür ederek, yerel seçimlerde CHP'ye başarılar diledi. Esnafın zor günler geçirdiğini ve durumunun iyi olmadığını anlatan Kılıç, "Esnaf ve sanatkarlar olarak daima 'biz' diyen kocaman bir aileyiz. Şimdiye kadar memlekette birlik ve beraberliğin bozulmaması için çaba gösterdik. Çorumlu esnaf devletine hiçbir zaman zarar vermedi. Bundan sonra da vermeyecek inşallah. Esnafın yanında olan herkesin biz de yanında oluruz" ifadelerini kullandı.

Nuhut ve beraberindekiler Şehirlerarası Otobüs Terminali, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, Tabipler Odası Çorum Temsilciliği ve bazı kahvehaneleri de ziyaret etti. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Atlas Yalçın Kılıç Kenan Nuhut Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title