Haberler

CHP Samsun Adayı Tarık Cengiz: Kendimi Zengin Etmedim

Güncelleme:

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz, "Bu zamana kadar görev yaptığım her makamda hep vatandaşımı düşündüm." dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz, "Bu zamana kadar görev yaptığım her makamda hep vatandaşımı düşündüm, hiç kendimi zengin etmedim" dedi.

Cengiz, Ayvacık ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Cengiz, "Biz burada sizinle beraber oturup çay içebiliyorsak, elinizi sıkıp sohbet edebiliyorsak geçmişte sizi aldatmamış olmamızdandır. Bu zamana kadar görev yaptığım her makamda hep vatandaşımı düşündüm, hiç kendimi zengin etmedim. Milletvekilliği yaptım, vekilliğim bittiği gün oturduğum evimi sattım. Harama ne el uzattım, ne de uzattırdım. Bildim ki haram olanda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Ben kimsenin hakkına girmem, giremem" diye konuştu.

Bütünşehir yasasının kırsala büyük imkanlar sağlayacağını belirten Cengiz, "Yol, su, kanalizasyonu olmayan köylerimiz var. Sahilde şehir merkezine makyaj yapmakla belediyecilik yapılmaz. Ancak siyaset yapılır, bunlar da siyaseti iyi bilir. Halkı bilmezler, dertlerini bilmezler, sıkıntılarını çözmezler. 30 Mart milattır, sandığınıza ve şehrinize sahip çıkın" şeklinde konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Tarık Cengiz Ayvacık Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title