Haberler

Yenimahalle'nin Minikleri Belediyeye Emanet

Yenimahalle Belediyesi, hizmete açtığı kreşlerle minikleri geleceğe hazırlıyor.

Yenimahalle Belediyesi, hizmete açtığı kreşlerle minikleri geleceğe hazırlıyor. Uzman kadrosu, tam donanımlı yapısıyla çağdaş ve kaliteli eğitimin adresi olan Yenimahalle Belediyesi Anaokulları ve Gündüz Bakımevleri, 750 çocuğa eğitim veriyor.

Yenimahalle Belediyesi, yeni eğitim döneminde 7 anaokuluyla Yenimahalleli miniklere eğitim verecek. 80'inci Yıl, Ragıp Tüzün, Adile Naşit, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın ve Batıkent, Demetevler Şehit Polis Tugay Can Kızılırmak ve Ergazi Anaokulu ve Gündüz Bakımevlerinde 750 çocuk geleceğe hazırlanıyor. Okul öncesi eğitimin öneminin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçedeki anaokulu sayısını 10'a çıkartacaklarını söyledi. Yaşar, "Önceliğimiz her zaman eğitim. Bunun için eğitim alanında örnek çalışmalar yapıyoruz. Anaokullarımızda çocuklarımız küçük yaşta eğitim öğretim hayatına tam donanımlı olarak hazırlanıyor. Biz anaokullarımıza büyük önem veriyoruz. Gerek eğitim kalitemizle ve gerek çocuklarımıza hazırladığımız koşullar nedeniyle anaokullarımıza yoğun talep oluyor ve talebi karşılamakta zorlanıyoruz. Şuanda Ergazi Mahallesi'nde 7'inci anaokulumuzu açmaya hazırlanıyoruz. Bu sayıyı 10'a çıkartacağız" dedi.

Okul öncesi eğitim yuvalarında derslikler, gösteri salonları, oyun salonları, masal odaları, uyku odaları, öğretmen, doktor ve psikolog odaları, görüşme odası, yemekhane ve mutfak bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Belediyesi İlker Aydın Adile Naşit Kızılırmak Politika Güncel Haberler

title