Haberler

Yenimahalle'de Hedef Bölgesel Amatör Lig

Yenimahalle Belediyespor, 2016-2017 sezonu hedefini Bölgesel amatör Lig (BAL) olarak belirledi.

Yenimahalle Belediyespor, 2016-2017 sezonu hedefini Bölgesel amatör Lig (BAL) olarak belirledi.

Sezon öncesi yoğun bir çalışma halinde olan Yenimahalle Belediyespor'da yönetim kadroda değişime gitti ve teknik ekibini yeniledi. Yeni sezon için Teknik Direktör Fatih Arıcı ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Arıcı'nın yardımcılığına ise Kürşat Koca, Vedat Özkan ve Mehmet Güler getirildi.

İlk idman Hasan Doğan'da

2016-2017 sezonuna kendi evinde hazırlanan mavi-beyazlılar ilk idmanını Hasan Doğan Stadyumu'nda yaptı. Teknik Direktör Fatih Arıcı yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. İdmanın ilk bölümü 10'ar dakikalık koşularla başlarken, daha sonra 3'er gruba ayrılan oyuncular kondisyon çalışmalarıyla idmanı tamamladı. Ay sonuna kadar çalışmalarını Ankara'da sürdürecek olan mavi-beyazlı ekip, 25 Ağustos'ta Bolu'ya giderek burada 6 günlük kampa girecek.

Hedef belli

Sezon öncesi hedeflerine kilitlendiklerine değinen Teknik Direktör Fatih Arıcı, "2016-2017 sezonunda en büyük hedefimiz, kulübümüzü layık olduğu Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) çıkarmaktır. Bu hedef için yeni bir kadro oluşturarak sezonu tesislerimizde açtık devamında kısa bir kamp dönemi geçirerek en iyi şekilde hazırlanacağız. Sakatsız ve emeklerimizin karşılığını alabileceğimiz bir sezon diliyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Güler Vedat Özkan Yenimahalle Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title