Haberler

Yenikapı-Hacıosman metrosunda yolcular, saat 19.23'te ayağa kalkarak İstiklal Marşı'nı okudu

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla İstanbul'daki metroların hoparlöründen saat 19.23'te İstiklal Marşı okundu. Yenikapı-Hacıosman Metrosu'nda o an yolcular ayağa kalkarak İstiklal Marşı'na eşlik etti.

Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yılı dolayısıyla İstanbul'daki metroların hoparlöründen saat 19.23'te okunan İstiklal Marşı'na yolcular da ayağa kalkarak eşlik etti.

MARŞ BİTTİKTEN SONRA ALKIŞLAYARAK CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLADILAR

Hacıosman-Yenikapı metro hattında bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, hoparlörden İstiklal Marşı'nın çalınmasıyla birlikte tüm yolcuların ayağa kalkarak hazır ola geçtiği ve İstiklal Marşı'na eşlik ettiği görüldü. Vatandaşlar, marş bittikten sonra ise alkışlayarak Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hacıosman Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

HAZAR:

BU GÖRÜNTÜYE İYİ BAKIN YOBAZLAR. . . M KEMAL''İN ASKERLERİYİZ. SİZ KUDURMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ

13
0
yanıtYanıtla
Medeniyetdediğintekdişikalmışcanavar.:

Üstad ne güzel söylemiş, hadi gel yıkalım şu süleymaniye’yi desen, iki kazma kürek, iki de ırgat gerek, ancak hadi gel yapalım şunu geri desen, bir sinan, bir de süleyman gerek.

yanıt1
yanıt0
ENİS:

SEVGİLİ HAZAR. DUYGUNA VE COŞKUNA BENDE DAHİL, HERKES KATILIYOR. AMA LÜTFEN HAKARET ETMEDEN, CEPHE YARATMADAN. YOBAZDA BU MEMLEKETİN İNSANI. TATLI DİL VE GÜLER YÜZLE DOĞRU OLANDA BİRLEŞMEYE GAYRET EDELİM. GAVURUN İSTEDİĞİ DE SENİN YAZDIKLARIN GİBİ BİR TÜRKİYE OLSUN GAYRETİ. NE SEN YAZ BÖYLE, NE DE BAŞKA BİRİSİ. TAMAM MI ASLAN KARDEŞİM.

yanıt4
yanıt0
MERSİN 33:

Evet görün bunları dindar kardeşlerimiz görün . Sanmayın ki yaygara yaparak '' Biz ne kadar çoğuz ''imajı vererek korkutmayı . Bizler cevap vermiyorsak edebimizden , insanlığa saygımızdandır . Bu vatan isterse nice Mustafa Kemal''ler çıkartır, böyle sessiz sedasız , birden karşınıza dikilir . O ''Keşke Yunan kazansaydı '' diyenlere gerekirse tekrardan Samsuna çıkacak bir çok Mustafa lar , Kemal lar , Atatürk ler çıkar . Görün dindar kardeşlerimiz görün .

4
2
yanıtYanıtla
Zalım:

Hepsi çomar

0
6
yanıtYanıtla
enjektor:

Sen kimin çomarısın istismarcı yobaz ingiliz uşaklarınınmı?

yanıt0
yanıt0
Ilginc:

hazar denen insanliktan nasibini almamis yobaz dedigin kim istiklal marsi sadece senin gibi dusunenlerinmi acaba asil gerici zihniyete sahip olan senin gibi duşünenler ecdadimiz dinini ulkesini milletini vatanini sahiplenerek bu vatani kurdu ayrimci ve gerici bir zihniyetle degil kendinize gelin!!!!

1
1
yanıtYanıtla
Türk:

Cumhuriyet ve Atatürk hakkında ileri geri konuşanlar beğenmiyorsanız gidebilirsiniz. Minnet duymanızı kimse beklemiyor sadece kalabalık yapmayın gidin. Vatan millet olgusu oturmamış yaratıklardan başka bir şey değilsiniz. Atatürk bizlere bir vatan bıraktı, bu kadar minnetsiz olmayın, saygı duyun. Bırakılan bu vatanı beğenmiyorsanız, sizlere bahşedilen Türk''lük zorunuza gidiyorsa defolun gidin. Dindar olmak demek Atatürk''ün karşısında olmak demek değildir, 2 gramlık et beyninize bunu sokun.

2
0
yanıtYanıtla
enjektor:

Helal kardeşim çok doğru söylemişsin. . Tam tersi dindar olmak ahde vefa gerektir ki; buda memleketi gayri müslim zulmünden kurtaranlara saygıdan gecer.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title