Haberler

Yeni Doğan Bebekler İçin Fidan

Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı köyünde yeni doğan bebekler için fidan dikildi.

Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı köyünde yeni doğan bebekler için fidan dikildi.

Köy Muhtarı Recep Tufan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni doğan her bebeğin fidan ile birlikte büyümesini sağladıklarını ve çocuklara ormanın yanı sıra çevre sevgisini aşılamayı hedeflediklerini söyledi.

Dikilen ağaçlara bebeklerin isimlerinin verileceğini ifade eden Tufan, şöyle konuştu:

"Köy ihtiyar heyetiyle bir karar alarak köyümüzde her doğacak bebek için bir fidan dikelim kampanyası başlattık. Geçtiğimiz günlerde bir ailemizin 'Talha' adında bebekleri oldu. Onun için babası ve kardeşiyle birlikte fidan diktik. Önümüzdeki günlerde köyümüze ait bir hatıra ormanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu kampanyayı köyümüzde başlattık. İnşallah ilçe geneline yayılır ve her muhtarımız köylerinde yeni doğan bebekler için bir fidan dikerek kampanyamıza destek olurlar."

Baba Serkan Öztürk de kampanyayı başlatan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, "Yaklaşık 10 gün önce Talha adını verdiğimiz oğlum dünyaya geldi. Oğlumun adının verileceği fidanı dikmekten dolayı mutlu oldum. Oğlumla birlikte inşallah bu fidan da büyüyecek. Ben bu kampanyanın tüm ilçemizde yaygınlaşmasını isterim." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tufan Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title