Haberler

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, Yozgat'ta Basın Mensuplarıyla İftarda Bir Araya...

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat’ta basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat'ta basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Zafer Türk Mutfağında Yozgat'ta görev yapan yerel basın ve ajans temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, basın mensuplarının halkın gözü ve kulağı olduğunu söyledi.

Ankara'da olmasına rağmen Yozgat basınını yakından takip ettiğini belirten Coşkun, "Sabah ilk işim Yozgat basınını internetten takip etmek. Sizler aracılığıyla Yozgat'ta neler oluyor, neler bitiyor öğrenme fırsatımız oluyor. Bu benim Yozgat'a olan ilgili ve bağlılığımı artırıyor" dedi.

Bir şehrin gelişmesinde, büyümesinde, bir yerin daha iyi bir şekilde tanıtılmasında basın mensuplarının önemli katkılarını bulunduğunu vurgulayan Coşkun, "Basın mensupları, düşünceleriyle, kalemleriyle, yeni fikirler verirken, yapılan yanlışlıkları, eksikleri de ortaya çıkartarak o konunun düzeltilmesinde öncü olmaktadır" diye konuştu.

'Gözden ırak olan gönülden de ırak' sözünü hatırlatan Coşkun, "Sizler gerek Yozgat'ın gerekse bizim gibi Yozgat dışında yaşayanların gözü kulağı oluyorsunuz. Gerek sosyal yaşantınızdan gerekse aile yaşantınızdan fedakarlık ederek, gecenizi gündüzünüze katıp kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli bir kamu görevi yapıyorsunuz" diye konuştu.

Yemeğe Yeni Çeltek Kömür İşletmeler Sorgun İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel'de katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Coşkun Zafer Türk Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title