Haberler

Yemekteyiz programını bırakan Seda Sayan, kendisini eleştiren takipçisine küfürle karşılık verdi

Güncelleme:

Seda Sayan, TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programını bırakacağı kesinleştikten sonra bir takipçisinin eleştirel yorumu sonrası çileden çıktı. Sayan, programı sunamadığını ima eden takipçisine "Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık. Şimdi ... git sayfamdan" dedi.

O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını açıklayan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Acun Ilıcalı'nın ricasıyla sunduğu Yemekteyiz programından da ayrılma kararı aldı. Seda Sayan her iki programda da çok yorulduğunu ifade ederek ekranlardan uzaklaşmaya karar verdi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

O Ses'in ardından Yemekteyiz'i de bırakan ünlü şarkıcıya konu hakkında birçok yorum geldi. Yemekteyiz programının fanları çeşitli sosyal medya paylaşımlarına yorum yapmaya başladı.

Yemekteyiz programını bırakan Seda Sayan, kendisini eleştiren takipçisine küfürle karşılık verdi

SEDA SAYAN KÜPLERE BİNDİ

Bir kullanıcı "Zuhal Topal ile ... yarıştıracağım diye Onur'u yerinden etmeseydi ne güzel millet seyrediyordu, reytingi de fena değildi… Ama onlar kaşındı. Seda Sayan izlenir zannettiler, Zuhal'i geçer sandılar ama nal toplattı yine onlara ve izlenmedi. Ekranda görmekten bıktı millet Seda'yı… Bunu anlamadılar ve ne kadar inkar ederse etsinler insanlar Onur'un kendi isteği ile Yemekteyiz'i bıraktığına inanmadı" deyince Seda Sayan küplere bindi.

Yemekteyiz programını bırakan Seda Sayan, kendisini eleştiren takipçisine küfürle karşılık verdi

"GİT SAYFAMDAN"

Kullanıcıya cevap veren Sayan şöyle dedi: "Hem beni takip edip, hem de dangalakça yorum yapıyorsun. Onur elli kere 'Ben bıraktım' dese de inanmazsınız. Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık… Şimdi ... git sayfamdan."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Seda Sayan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

Coşkun:

Yeter bir tane oğlun var bırakacağın miras onu 200 sene idare eder geldin 60 yaşına hayat boş boş bacım çekil köşene incik boncuk işleri geçer zaman biraz da ibadet yaparsın sonra veladdualin Amin

59
3
yanıtYanıtla
Neva:

Bir dizi seyrediyorum,üç nesil diyor.Üc nesil 200 seneye tekabül ediyor aşağı yukarı.

yanıt4
yanıt1
Adem:

vatanla ne alakası var herşeyide vatana bağlar oldular

50
1
yanıtYanıtla
dogru:

aynen vatanla ne ala seda biraz tarih okusun bence nasil ols yorulmus evde bos oturacaina kendini gelistirsin o zaman nerde Vatan kelimesi kullanilir ögrensin .

yanıt18
yanıt1
Ne güzel:

işine gelmeyen cevap oldummu sövüp say, madem kaldıramıyorsun o zaman yazma yada hiç kullanma

47
1
yanıtYanıtla
...:

Yani iyi ki gitti programdan .. kendileriyle ilgili şeylere de vatanı alet ediyorsunuz..vatanımizı kullanmayı bırakın sanatçılar...

45
1
yanıtYanıtla
Kadir kadri:

Yazık deyilmi o takipçine şimdi sayfandan kovduğun için gidip üzüntüsünden intihar falan etmesin. vah vah . . . . . .

41
2
yanıtYanıtla
ayy:

cok güldüm

yanıt10
yanıt2
DENİZ:

ÇOK İYİ YAAA

yanıt3
yanıt1
Tayfun:

Seda nın sunmadığı her program izlenir

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title