Haberler

Yedek Kaleci, As Kaleciyi Bıçakladı

Güncelleme:

Kocaelispor'un kalecileri arasındaki tartışma bıçaklaşmaya kadar gitti.

Türkiye 3'ncü Ligi'nde düşmeme mücadelesi veren Kocaelispor'un yedek kalecisi Buğra Bozkurt Bilgin, birinci kaleci Muhammet Rıza Altıntaş'ı bıçakla yaraladı. Altıntaş'ın tedavisi ayakta yapılıp dikiş atılırken, Buğra Bozkurt Bilgi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre aralarında bir süredir çekişme olduğu belirlenen Buğra Bozkurt Bilgin ile aynı zamanda takım kaptanlarından olan Muhammet Rıza Altıntaş akşam saatlerinde yapılan antrenmanda tartıştı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Antrenmandan sonra kent merkezine giden iki futbolcu merkez bankası civarında konuşmak için buluştu. Devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Buğra Bozkurt Bilgin ile Muhammet Rıza Altıntaş birbirine girdi. Bilgin, yanında taşıdığı bıçağı Altıntaş'ın omzuna 4 kez sapladı. Kavga, kaleci antrenörü Rüstem İsmailoğlu ve araya giren diğer kişiler tarafından ayrıldı.

YARALANAN KALECİNİN SAĞLIĞI İYİ

Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülen Muhammet Rıza Altıntaş'ın yarasının derin olmadığı, 3 dikiş atılıp pansuman yapıldığı öğrenildi. Buğra Bozkurt Bilgin ise gözaltına alındı.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen ve yöneticiler önce hastaneye ardından polis merkezine giderek bilgi aldı. Kocaelispor yardımcı antrenörü Veli Akbaş da yaptığı açıklamada Muhammet Rıza Altıntaş'ın yarasının çok hafif olduğunu söyledi.

Omzuna 2 dikiş atılan ve belinde hafif sıyrıklar bulunduğu bildirilen Rıza en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Muhammet Rıza Altıntaş Buğra Bozkurt Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title