Haberler

Yazar Şenlikoğlu Okuyucularıyla Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yazar Emine Şenlikoğlu'nun kitaplarını imzalaması Şenlikoğlu'nun konuşması Yazar Şenlikoğlu okuyucularıyla buluştu "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yazar Emine Şenlikoğlu'nun kitaplarını imzalaması

Şenlikoğlu'nun konuşması Yazar Şenlikoğlu okuyucularıyla buluştu

"İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış. Çocuk eğitimi o kadar hassas bir mesele ki bir kelime bile çocuklarımızın hayatını değiştirebilir. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımızın eğimine özen göstermeliyiz"

Yazar Emine Şenlikoğlu, "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış. Çocuk eğitimi o kadar hassas bir mesele ki bir kelime bile çocuklarımızın hayatını değiştirebilir. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımızın eğitimine özen göstermeliyiz." dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiği "Gönüllü Kuruluşlarla Yazar Buluşmaları" etkinliğine katılan Şenlikoğlu, okuyucularıyla buluştu, kitaplarını imzaladı.

Şenlikoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, dış güçlerin, yeni yetişen nesli İslam'dan uzaklaştırmaya çalıştığını söyledi.

Buna da çocukların çizgi filmlerinden ve boyama kitaplarından başladıklarını ifade eden Şenlikoğlu, "İslama taban tabana aykırı filmler, çizimler var. Batı, bunu küçük yaştaki çocuklardan başlayarak yapabileceklerine inanmış. 'Daha da akıllıca bir şey yapalım diyerek eğitimcileri ele alalım' demişler. Çocuk eğitimi o kadar hassas bir mesele ki bir kelime bile çocuklarımızın hayatını değiştirebilir. Özellikle küçük yaştaki çocuklarımızın eğimine özen göstermeliyiz. Onlarla konuşurken seçtiğimiz kelimelere dikkat etmeliyiz." diye konuştu.

İki bin kişiyle yaptığı anket çalışmasını anlatan Şenlikoğlu, şunları söyledi:

"Uzun süren bir çalışmaydı. Bu çalışma kadınların en çok dövüldüğü yöreye ait. Bu anketin sonucunda şunu görüyoruz, anneler nerede çok dayak yiyorsa orada çocuklar daha çok eşcinsel eğilimli oluyor. Çünkü küçük yaşta annesinin dövüldüğünü gören çocuk babadan nefret etmeye başlıyor. Babadan nefret eden erkek çocuk, tehlikelidir. ya psikopat ya sadist ya içine kapanık ya da eşcinsel olur. Annesi dayak yedikçe çocuk 'erkek olmak kötü bir şeydir' diye yazıyor beynine. Toplumumuzun, ağzından çıkan kelimenin çocukta nasıl yansıyacağını bilmesi gerekir."

Konuşmanın ardından Şenlikoğlu, vatandaşlarla iftar yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Emine Şenlikoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title