Haberler

Yavuz Bingöl ve Rojin Ak Parti'nin Nevruz'unda Bir Araya Geliyor

Güncelleme:

AKP Genel Merkezi'nin 21 Mart'ta düzenleyeceği alternatif Nevruz etkinliğine birbirinden ünlü sanatçılar katılacak.

AKP Genel Merkezi, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 21 Mart'ta alternatif Nevruz etkinliği düzenliyor.

"Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla, 21 Mart 2015 Cumartesi günü düzenlenecek olan Bahar Şöleni'ne tüm halkımız davetlidir" ifadeleriyle duyurulan etkinlikte sahne alacak sanatçılar da dikkat çekiyor: Erhan Güleryüz, Esat Kabaklı, Funda Arar, Kibariye, Mustafa Ceceli, Rafet El Roman, Resul Dindar, Rojin, Serkan Çağrı, Yavuz Bingöl ve 7 Cihan Kadınları grubu katılacak. Etkinliğin sloganı ise "Biz birlikte Türkiye'yiz".

KATILACAK SANATÇILARA SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER GELDİ

Söz konusu etkinlik ve katılacak sanatçılar sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı vatandaşlar söz konusu isimlere etkinlikte sahne alacağı için tepki gösterdi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yavuz Bingöl Ak Parti 21 Mart Rojin Medya Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

Mardinli:

Nevruz diye birsey yok. . Sadece NEWROZ var baska yok. . . Ilk baharlada alakasi yok. . kendinizden hikayaler cikartmayin. 10 yil önce Newroz kutlamak bile yasakti, simdi nerden türklerin ilk bahar günü bilmem neyi oldu. . Pes artik. . . Bunlar bütün dünyayida türk yapacak yakinda. .

24
9
yanıtYanıtla
DERSiM liMobil-ANDROID:

yavuz bingol ve rojin zaten akp yalakasi da resul dindar sendemi...yaziklar olsunnnnnn...

13
3
yanıtYanıtla
Azad amedMobil-IOS:

İkiside Diyarbakır'da olması gerekirken tercihlerini rant ve koltuktan yana yapmışlar,halktan yana değil...

12
3
yanıtYanıtla
sayan:

yalakalarla işimiz olmaz

9
4
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

yalakalar ordusu ne zaman sanatçı oldu. sanatçı muhalif adamdır, düzen karşıtıdır. Hatta kendi görüşüne yakın iktidar bile olsa yanlışını eleştirenlerdir sanatçı. Şunlara sanatçı demeyin bari ya, şarlatan bunlar.

10
2
yanıtYanıtla
serhildan goyimobilWeb@haberler.com:

Dunyanin gozu amed te olacak size kim bakar ister kutla ister kutlama gozler apo da olacak yasasin halklarin kardesligi

9
3
yanıtYanıtla
HatibinMobil-IOS:

Tüm yalakalar orda

10
1
yanıtYanıtla
Azad amedMobil-IOS:

Al birini vur diğerini...

9
2
yanıtYanıtla
dılazat wan:

kendi satmış kürt sanatçılar yavuz rojin

8
3
yanıtYanıtla
bawerMobil-ANDROID:

kömür ve makarna vermislerdir

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title