Haberler

Yavuz Bingöl, kardeşinin cenazesinde ayakta durmakta güçlük çekti

Güncelleme:

Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl'ün kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden kız kardeşi Fatma Efsun Pul, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde toprağa verildi. Kardeşinin ölümüyle yıkılan usta sanatçı, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı.

Yavuz Bingöl'ün, hayatını kaybeden 51 yaşındaki kız kardeşi Fatma Efsun Pul'un cenazesi Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi'nde kılınan ikindi namazının ardından Küçükköy Mezarlığı'nda defnedildi. Kız kardeşinin ölümü ile adeta sarsılan Bingöl, cenaze töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef kaybettik kardeşimizi. Allah mekanını cennet eylesin. Çok genç yaşta kaybettik. 2 yıldır kanserdi. Yenemedi" dedi.

DOSTLARI ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Bingöl ve ailesini sanatçı arkadaşları Mahsun Kırmızıgül, Deniz Oral ve Olgun Şimşek yalnız bırakmadı. Pul'un cenazesine eşi Serkan Pul ve kızı Fatma Ceren Çınar'ın yanı sıra yakınları, akrabaları ve sevenleri katıldı.
TRT'den emekli olan, bir kız çocuk annesi Fatma Efsun Pul'un cenazesinde Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan da hazır bulundu.

Kardeşinin cenazesinde Yavuz Bingöl ayakta durmakta güçlük çekti

Kardeşinin cenazesinde Yavuz Bingöl ayakta durmakta güçlük çekti

Kardeşinin cenazesinde Yavuz Bingöl ayakta durmakta güçlük çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yavuz Bingöl Ayvalık Bingöl Haberler

500

Yorumlar (11)

İsim:

Bir bak arkana Yavuz saraydan gelen varmı

9
11
yanıtYanıtla
SAMİ:

ADAMIN KARDEŞİ ÖLMÜŞ SENİN DE İNSANLIĞIN. ARTIK BİR HAYVANDAN FARKSIZSIN. TEBRİKLER.

yanıt3
yanıt5
gerçekler:

Allah Rahmet eylesin. Sabrı Cemil İhsan eylesin. Gran Tuvalet, takım elbise, kravat giyinmek zorunlu mu sanki ?? aklım almıyor. . .

8
5
yanıtYanıtla
Inadina:

Hak Mudammed Ali yaninda olsun hakka yürüyen ablamizin.Hakka yuruyen tum canlarin mekanlari cennet olsun gunahlari afolsun.Canim annemida kaybedeli 2 sene oldu onu cok özledik anne gibi yar yokmus.ici yanan anlar bu durumu ??

10
1
yanıtYanıtla
bingöllü:

yavuz abi Allah rahmet eylesin başın sağolsun.

8
1
yanıtYanıtla
YAVUZ:

Saol yeğenim

yanıt0
yanıt0
ceto:

Allah rahmet eylesin LOKUM gibi ablamizdi cok iyi tanirim hep iyilik yapar hep guzel konusurdu :( yazik oldu buyuk kayip

5
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BU DA BÖYLE GİTMİŞ LOOO

2
0
yanıtYanıtla
Ben:

Isıklar ıcınde uyusun devrı daım olsun aılesıne sabırlar dılıyorum

2
0
yanıtYanıtla
Inadina:

Mekani cennet olsun.yuregi yanan bilir ne desek te bos cok uzucu gencmis.Annemi son yolculuguna ugradigimiz an izlerken gözumun önune geldi.ilk cenaze namazi kilan alevi dedesi ve sonraki kilinan namaz cami hocasi böyle bir ikili tabloyu görmek guzel hak Muhammed Ali ölen ablamizin yoldasi olsun, anneminde ??

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title