Haberler

Yaşlı Kadının Cumhurbaşkanı Sevgisi

Yaşlı kadının Cumhurbaşkanı sevgisi

SAMSUN - Samsun'un Çarşamba ilçesinde billboarddaki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını severken ve tozlarını alırken görüntülenen 67 yaşındaki Melek Alkan'ın en büyük isteği Cumhurbaşkanı ile tanışmak.

Çarşamba ilçesinde virane bir evde yalnız yaşayan Melek Alkan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a a olan sevgisi şaşırtıyor. 67 yaşındaki yaşlı kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını nerede görse, önce eliyle temizleyip daha sonra da öpüyor. İlçede refüjde bulunan bir billboardda Erdoğan'ın fotoğrafını gören ve daha sonra onu temizleyerek öpen Melek teyze, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bir süre önce sokakta kaldığı öne sürülen ve kendisinden kira alınmayan virane bir evde yaşam mücadelesi veren Melek Alkan, Erdoğan'a olan sevgisinden dolayı evinin her köşesini onun fotoğraflarıyla donattı.

"O benim öz kardeşim gibi"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her gün fotoğrafını sevdiğini belirten Melek Alkan, "Ben onu çok seviyorum. O benim öz kardeşim gibi. Onun eşini de gelinim olarak kabul ediyorum. Sokakta onun fotoğrafını görünce dayanamadım. Tozlanmıştı, ben de temizleyip sildim. Cumhurbaşkanı buraya geldiğinde onun mitinglerine gidiyorum. Eğer kabul ederse Ankara'ya onun yanına gitmeyi çok istiyorum. Onları görünce dünyalar benim olur. Onunla tanışmak istiyorum. Cumhurbaşkanı'ndan sadece sokak kedi ve köpeklerine yardım etmesini isteyeceğim. Başka bir şey istemem. Ben hayvanları çok seviyorum" dedi.

Cep telefonuyla Melek teyzeyi görüntüleyen Orhan Çakıcı da, "Tesadüfen oradan geçerken Melek teyzeyi gördüm. Kendisi zaten Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Ben bir an temizlik falan yapıyor zannettim. Baktım ki silip sonra da öpüyor. Görünce ben de çok duygulandım ve kayıt altına aldım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title