Haberler

Plajda görüntülenen 56 yaşındaki Keanu Reeves, fiziğiyle göz kamaştırıyor

Güncelleme:

Son dönemde Matrix serisinin dördüncü filmiyle gündemde olan 56 yaşındaki Keanu Reeves, Malibu'da plajda görüntülendi. Aktörün, yaşına rağmen gençlik yıllarındaki görüntüsünü koruması bir kez daha gündem oldu.

Ünlü aktör Keanu Reeves de koronavirüs pandemisi nedeniyle işleri duran sinema sektörü çalışanlarının arasında yer aldı. Bütün Avrupa kapanmaya gitmeden önce Reeves de Matrix 4 filminin çekimleri için Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunuyordu. Fakat pandemi yüzünden çekimler durunca Los Angeles'a, evine geri döndü. Önceki gün güzel havanın tadını çıkarmak için sahile giden oyuncu, denize girerken görüntülendi.

FİZİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Keanu Reeves, kamujlaf rengi mayosuyla denize girdi. Sonra da beyaz havlusuyla kurulanıp üzerine günlük kıyafetlerini giydi. Ünlü aktör, motosikletine binerek plajdan ayrıldı. Keanu Reeves, ne film çekimi sürecinde ne de evine döndükten sonra egzersiz programını aksatmadığını açıklamıştı.

'Yaşlanmayan adam' denizden böyle çıktı

Sekiz hafta Berlin'de kaldıktan sonra ABD'ye döndüğünü söyleyen Reeves "Berlin'de çalıştığım antrenörlerle yaptığım çalışmaları Los Angeles'ta da sürdürdüm. Böylece egzersizlerimi sürdürdüm, rolümü canlı tuttum" demişti.

'Yaşlanmayan adam' denizden böyle çıktı

SEVGİLİSİ İLE GÜNDEM OLMUŞTU

Sahip olduğu büyük servete rağmen, mütevazılığı ve yardımseverliği ile dikkat çeken Reeves, son dönemde yeni sevgilisiyle de gündemin ilk sıralarına yerleşmişti. Reeves, uzun bir süre sonra ilk kez sevgilisi Alexandra Grant ile el ele bir etkinliğe katılmıştı.

'Yaşlanmayan adam' denizden böyle çıktı

YAKIN ARKADAŞIYDI SEVGİLİSİ OLDU

Yıllar boyunca hayatına kimseyi almayan Reeves'in 47 yaşındaki Grant ile yaşadığı romantik ilişkiyi gözler önüne sermesi uzun süre konuşulmuştu. Yaşıtı olan meslektaşları gibi yarı yaşındaki bir genç kadın yerine kendisine uygun yaşta bir sevgilisi olması gündemde yer tutmuştu. Reeves'in gönül kapısını yıllar sonra açan Alexandra Grant, Los Angeles'ta yaşayan bir sanatçı. Modern sanat çalışmalarıyla tanınan Grant ile Reeves'in yıllar boyunca yakın arkadaş oldukları da ortaya çıkmıştı.

'Yaşlanmayan adam' denizden böyle çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Keanu Reeves Los Angeles Haberler

500

Yorumlar (41)

lazoğli:

düzgün adam müslüman olur inş.

29
17
yanıtYanıtla
kemal:

Bende aynısını düşündüm, dua edelim kardeşim, hidayete ersin. . cok temiz birine benziyor, hareketleri ve yaşam tarzı onu gösteriyor, müslüman olur inşallah

yanıt6
yanıt0
karoğli:

Bu adam kadınlar rahatsız olmasın diye elini bile vurmuyor müslüman olup ne yapcak 3 4 tane kadın mı alcak kendine

yanıt0
yanıt1
CORÇ:

KİM BU KERKENEZ

2
21
yanıtYanıtla
Z:

corç versene la borç

yanıt3
yanıt0
Şehnaz tango:

Neci kimin nesi bu moruk

3
16
yanıtYanıtla
Kırmızı.:

John WİCK . . Adam king dağılın beyler sonra sıkıntı çıkarabiliyor. Bir köpek için alayına sıktı .

17
2
yanıtYanıtla
MAVİ:

kapa çeneni. . . . . . . . . . . . . .

yanıt2
yanıt14
Kukari Badi:

Bende kaslı baklavalı bir vücudu var sandım.

11
8
yanıtYanıtla
YUKARI BADİ:

Yok bu kadayıf . Kan şekerinmi düştü kardaş .

yanıt1
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title