Haberler

Yasemin Şefkatli'den, "İdo'nun Ayaklarını Yıkar Mısın?" Sorusuna Şaşırtan Cevap!

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'le aşk yaşayan Yasemin Şefkatli, katıldığı bir açılışta muhabirlerin "İdo'nun ayaklarını yıkar mısın? sorusuna, "Evet, yıkarım tabi ne olacak ki" cevabını verdi.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'le aşk yaşayan Yasemin Şefkatli, katıldığı bir açılışta muhabirlerin 'İdo'nun ayaklarını yıkar mısın?' sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.

Yasemin Şefkatli'den, 'İdo'nun Ayaklarını Yıkar Mısın?' Sorusuna Şaşırtan Cevap!

"YIKARIM TABİ NE OLACAK Kİ?"

Ünlü model Yasemin Şefkatli, iş kadınlığına soyundu. Bir çanta markasının tanıtımını gerçekleştiren Şefkatli'yi sevgilisi İdo Tatlıses ve İdo'nun annesi Derya Tuna yalnız bırakmadı. Derya Tuna, güzel modele sosyal medyada da "Hayırlı uğurlu olsun güzel kızım" diyerek şans diledi. Muhabirlerin "Sevgilinizin ayaklarını yıkar mısınız?" sorusuna "Evet, yıkarım tabi ne olacak ki?" cevabını verdi. İdo Tatlıses de aynı şekilde yıkayabileceğini söyledi.

Yasemin Şefkatli'den, 'İdo'nun Ayaklarını Yıkar Mısın?' Sorusuna Şaşırtan Cevap!

Yasemin Şefkatli'den, 'İdo'nun Ayaklarını Yıkar Mısın?' Sorusuna Şaşırtan Cevap!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Derya Tuna Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (23)

Leyla:

Arkadaş eşimin ayağını da yıkarım sırrını da keselerim ki yapıyorum da (İkimizde çalışıyoruz Ev hanımı değilim yani) Ucubeden bahseder gibi konuşmayalım Eş bu Ona yapmayacam da kime yapacam Ama sevgili olayında bişey diyemem

22
2
yanıtYanıtla
ssss:

para varsa yıkarsın. ne olcak ki demi hayatınız yalan sizin sonu hüsran oluyor ve acınak haldesinizs

10
11
yanıtYanıtla
Tim0135:

Size diyom kadınlar, işte para şöhret için bugün bunları söyleyen kadınlar, yarın şiddet, eziyet görünce veryansın ediyor ve bu tür paralı krolar için kadının önemini, toplumdaki konumunu ayaklar altına alıyor, yanlış anlaşılmasın eşler tabiki birbirinin ayağını yeri gelince yıkar, ama bu kadının cümle aleme böyle bi açıklama yapması,idoda para var bana istediğini yapabilirin izahıdır!!

15
0
yanıtYanıtla
.....................:

uzun yazmana gerek yoku. neyse zahmet ettin de okumadık. . işin üçün yazmak galiba. .

yanıt0
yanıt2
Tim0135:

Uza okuma beynin almaz yanar TV izle sen

yanıt2
yanıt0
coni:

o parayi neler neler yikar bunlar.

12
1
yanıtYanıtla
Devlet-i Alaiyye-i Osmaniyye:

paranın gücü

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

öncelikle bu soruyu soranı zeka testine sokmak lazım

9
1
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

ne var yani ben de karımın ayaklarını yıkıyorum, mis gibi ayakları var, öpüp kokluyorum sonra.

3
5
yanıtYanıtla
blastoise:

insan olan mahremiyetini anlatmaz yıkadığını söylüyorsun o tamamda sonrasını niye anlatıyorsun

yanıt6
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title