Haberler

Yasemin Allen Eleştirilere Yanıt Verdi: Öpüşmeyi Yadırgamayın

Güncelleme:

Ateşli sahneleri ile gündemden düşmeyen 'Çi' isimli dizide rol alan Yasemin Allen, "Gerçek hayatta olan şeyleri hikayelerde görünce yadırgamamak gerek" dedi.

'Çi' dizisi oyuncularından Yasemin Allen, Arnavutköy'deki bir manavdan mutfak alışverişi yaparken görüntülendi. Flaşlar patlayınca şaşıran oyuncu, habercilere "Manavdan çıkarken yakalandı" diyerek takıldı.

ATEŞLİ SAHNELER SORULDU

Allen, rol aldığı "Çi" dizisindeki öpüşme sahnelerinin sık sık gündeme gelmesiyle ilgili soru üzerine şöyle dedi: "Bu projede hikaye böyle, sırf reyting olsun diye yapılmıyor. Ayrıca gerçek hayatta olan şeyleri hikayelerde görünce yadırgamamak gerek."


Bölüm başına 20 bin TL aldığı için eleştirilen oyuncu, "Yaptığım işin bir parçası bu" dedi.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin rol aldığı dizideki cesur sahneler çok konuşuluyor.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Allen Arnavutköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

gerçek hayatta ilk önce yaşaman gerek bebişim senin hayatın gerçek değil gerçek hayat ise sana büyük gelir sen kendi pembe hayatında mutlu ol nasıl olsa gerçek hayata düşeceksin bir gün

16
1
yanıtYanıtla
mavi:

ulan zaten filmlerden dizilerden yaptınız ondan sonra gerçek hayata girdi sonra gerçek hayattan alıntı diyorsunuz bırakın bu ayakları

13
2
yanıtYanıtla
metin:

bir gün ülkeye bir sey olursa Allh korusun bu ahlak bekçilernden namus bekçilerinin yüzünden olcak

6
4
yanıtYanıtla
mutto:

dinsize yaptıkları doğal gelirmiş

7
2
yanıtYanıtla
Ahmet erkek:

Sevişmek iyi güzelde, herkese açık olmamalı. Genelevde bile iki kişi ve kapalı oda. Öyle olunca bunların yaptıklarına ne denir. . .

8
1
yanıtYanıtla
Ahmet erkek:

Ahlak denen bir şey varsa, açıkta yapıldığı için ahlaksızlıktır.

5
3
yanıtYanıtla
dadaş:

Ahir zamandayız

yanıt0
yanıt0
Ahmet Erkek:

Bu Haberle İlgili Yorumunu Yazın Her koyun kendi bacağından asılacak. kimseye ders verecek değiliz. Herkesin ahlak anlayışı bir değil

7
0
yanıtYanıtla
gerçek:

öpüşmeyi izlemek insanı yaşlandırır. ama kendin öpüşürsen gençleşirsin

3
4
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Buseeeeeeeeeeee

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title