Haberler

Yaşasın Haftasonu'nun Konuğu Arıboğan

Güncelleme:

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: " çocukken babamın James Bond gibi olduğunu zannediyordum"

A Haber'de ekrana gelen Yaşasın Haftasonu artık İclal Aydın'ın sunumuyla seyirciyle buluşuyor.

İclal Aydın'lı ilk programın konuklarından birisi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan oldu.

"Sadece Suriye, mülteciler, savaş, insan hakları falan konuşan bir insan değilim. Sadece hayatımın belli bir bölümü bundan ibaret." diyen Deniz Ülke Arıboğan, bir eş, anne ve evlat olarak kendisinden bahsetti.

Eski MİT mensubu, Prof. Dr. Mahir Kaynak'ın kızı olan Arıboğan, "çocukluğumda babamın James Bond gibi bir şey olduğunu zannediyordum" dedi.

"Mahir Kaynak'ın kızı olmak, küçük yaşlarda benim için James Bond'un kızı olmak gibi bir şeydi. Babamı müthiş silah kullanan, acayip dövüşen, garip spor arabalara falan binen birisi olduğunu hayal ediyordum. İlk anda çok kötü bir şekilde bana ifade edildi. Çok üzülmüştüm. Öğretmenim de söylemişti. O da pedagoji konusunda bilgi sahibi değildi. Senin baban MİT'çiymiş falan diye çok kötü bir şekilde söyledi. O zaman yeni yeni deşifre oluyordu herhalde. Çok da bilemiyorum. İlkokul 2. sınıfta falandım. 5 yaşında okula başladığıma göre 6 yaşında olmalıyım. O zaman söyleyince üzüldüğümü hatırlıyorum. Eve geldim ağlıyordum. Sonra karşı komşumuz bir ağabey vardı, olur mu dedi, senin baban James Bond gibi bir şey. Bana o anda James Bond'un kim olduğunu da gösterince, tamam dedim benim babam bu olabilir, havada uçan falan bir şey hayal ettim. Bir süre de öyle devam ettirdim."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Deniz Ülke Arıboğan James Bond Suriye Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title