Haberler

Yaşama Yol Ver Projesi" Kapsamında Vatandaşlar Bilgilendirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından geçen yıl başlatılan "Yaşama Yol Ver Projesi" kapsamında Sinop'ta vatandaşlar bilgilendirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından geçen yıl başlatılan "Yaşama Yol Ver Projesi" kapsamında Sinop'ta vatandaşlar bilgilendirildi.

Sinop Valiliği önünde kurulan stantta yetkililer tarafından vatandaşlara broşür dağıtıldı ve bilgi verildi.

İl Sağlık Müdürü Gökhan Telatar, yaptığı açıklamada, kampanya çalışmalarının iki ana tema üzerinde devam ettiğini söyledi. Bunlardan birinin ambulanslara diğer sürücülerin yolda gerekli duyarlılığı göstererek öncelik tanımasını, ikincisinin de 112 çağrı merkezinin gereksiz aramalarla meşgul edilmemesini olduğunu anlatan Telatar, vatandaşlarda bu konulara bilinç oluşturmaya çalıştıklarını kaydetti.

Bu kapsamda kentin en işlek caddelerinde stant açarak vatandaşlara bilgi verdiklerini bildiren Telatar, "Ayrıca 'Minik 112' adı altında il ve ilçelerde ilkokullara yapılan ziyaretlerde çocuklarımıza sunumlar yapılıyor. Ambulanslar tanıtılıyor ve çeşitli promosyonlarla kampanyanın anlam ve önemi anlatılıyor" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Sinop Valiliği Gökhan Telatar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title