Haberler

Yılanın yem olmadan önce son yaptığı hareket tüyleri ürpertti

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan bir video, milyonlarca tıklanma aldı. Kurbağaya yem olan bir yılanın, son anlarında bile kediye karşı savaş verdiği görüldü.

Doğanın en tehlikeli ve yırtıcı hayvanları arasında yer alan yılanlar, genellikle yem olurken değil de yem ederken görüntüleniyorlar. Ancak bu sefer tam tersi bir durum meydana geldi.

KURBAĞA, YILANI AVLADI

Bir kurbağa, kapanına kıstırdığı yılanı saniyeler içerisinde avlamayı başardı. Kurbağanın yılanı mideye indirdiği saniyelerde ise ilginç anlar yaşandı.

SON ANLARINDA BİLE KEDİYE KARŞI KOYDU

Hırçın yılan, ölmeden önceki son dakikalarında bile karşısındaki kediye saldırıya geçti. Hayvanların bu dakikaları sosyal medyada binlerce izlenme aldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Haberler

500

Yorumlar (6)

Ali TIMUR:

1999 sonrası ssk lılar gibi ortada kalmış yılan, bizide bir tarafta patronlar bir tarafta hükümet yemeye çalışıyor Aman2023 de son noktayi bizbkoyacagiz 10milyin 1999 sonrası girisliler olarak

164
142
yanıtYanıtla
Tuncer kurnaz:

Evt 99 sonrası bugune kadar devletin destekcisi olmuş akp nin yanında durmus bir vatandas olarak yapılan bu haksızlıga karşı bizde bundan sonra yanında deyil karşısindayiz madem bu bizdende bu

110
138
yanıtYanıtla
Murat Ulus:

Kurbağa çok komik ya… öyle bir izliyorki sanki şöyle diyor yılana ; hadi saldır oğlum haydee aslan parçası …

45
37
yanıtYanıtla
Mustafa Talha:

çıkmıştır yılan

47
30
yanıtYanıtla
Murat Serin:

Niye abi kedi tatlı dillimi ??????

yanıt9
yanıt1
Canys:

Kurbağanın onu tümüyle yemesi imkansız. Ölmüştür ama o şekilde değil

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title