Haberler

Trompetine Duygu Üfleyen Sanatçı Chris Botti Müzkseverleri Mest Etti!

MAP İletişimin düzenlediği ve bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Good Music in Town etkinliklerinin ilki 08 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

MAP İletişimin düzenlediği ve bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Good Music in Town etkinliklerinin ilki 08 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Dünyaca ünlü sanatçı Chris Botti’yi Türk Piyanist Besteci Fahir Atakoğlu ile İstanbullu müzikseverlerle buluşturan etkinliğe sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları da katıldı.

Türk Piyanist Besteci Fahir Atakoğlu ile Chris Botti

Aynı Sahnede…

Sting’in Londra’da küçük bir barda içkisini yudumlarken keşfettiği ve yıllarca aynı grupta beraber çaldığı Chris Botti, İstanbul Konseri’nde Fahir Atakoğlu ile birlikte “My Funny Valentine” parçasını düet olarak performe ettiler. Dakikalarca ayakta alkışlanan performans İstanbullu müzikseverleri bir kez daha büyüledi.

Üç albümü birden Billboard Caz Albümleri listesine 1 numaradan giriş yapan Chris Botti’nin bugüne dek canlı kayıt ve performans yaptığı sanatçıların arasında Frank Sinatra, Sting, Josh Groban, Andrea Bocelli, Paul Simon, Joshua Bell, Joni Mitchell, John Mayer, Michael Buble ve Aerosmith’in vokalisti Steven Tyler yer alıyor.

Ayrıca “Good Music in Town” kapsamında 26 Ekim’de 12 adet Grammy ödüllü dünyanın en ünlü caz piyanisti Herbie Hancock’da İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title