Haberler

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı

Güncelleme:

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor. Yangın akşam saatlerinde Reşadiye ilçesinin merkezinde bulunan Kurtuluş Mahallesi dağlık ve ormanlık alanında başladı. Ekipler müdahale etmek için harekete geçerken camilerden ilçede bulunan vatandaşların yardım etmesi için anons yapıldı. Anonsu duyan vatandaşlar yangını söndürmek için ekiplere yardıma koştu, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Tokat'ta orman yangınına müdahale sürüyor

TOKAT - Tokat'tın Reşadiye ilçe merkezinde dağlık ve ormanlık alanda ekipler orman yangını için müdahale başladı.

Edinilen bilgilere göre; yangın akşam saatlerinde Tokat'ın Reşadiye ilçesinin merkezinde bulunan Kurtuluş mahallesi dağlık ve ormanlık alanda başladı. Dağlık alanda bulunan alana ekipler müdahale etmek için harekete geçerken camilerden ilçede bulunan vatandaşların yardım etmesi anonsu yapıldı. Anonsu duyan vatandaşlar yangını söndürmek için ekiplere yardıma koştu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Dağlık alanda bulunan yangına ekiplerin müdahalesi zor olurken yangın büyümeye devam ediyor. Ekipler yangına müdahalesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cep Telefonu Reşadiye Tokat 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title