Haberler

Selin esir aldığı Antalya'dan vahim görüntüler! Kaleiçi göle döndü, ilçeler sular altında

Güncelleme:

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış birçok noktada sele neden oldu. Özellikle Kaleiçi, Kepez gibi ilçelerde sokaklar adeta göle dönmüş durumda. İşte metrekareye 300 kilogramın üzerinde yağış düşen kentten görüntüler...

Antalya kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak, gece saatlerinde şiddetini artırdı. Kentin birçok noktasında sel meydana geldi, ulaşım adeta durdu. Araçların güçlükle ilerlediği yollarda mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giden bir itfaiye ekibi bile yolda kaldı.

Selin esir aldığı Antalya'dan vahim görüntüler! Kaleiçi dereye döndü, ilçeler sular altında

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Kentin eğlence merkezlerinden biri olan Kaleiçi'nden gelen görüntüler sokakların halini gözler önüne serdi. Şelale gibi akan sular ilçenin her yerini kapladı. Kentte çekilen bir başka görüntüde ise araçların komple suya gömüldüğü görüldü.

5 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kenti olumsuz etkileyen selin ardından Antalya Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada, "İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle 5 merkez ilçemizde Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa'da eğitim kurumlarımızda Hıfzıssıhha kararı gereğince 13.02.2024 Salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçemizde kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Haberler.com / Ayça Elal - Yaşam

Antalya Kepez Doğal Afetler Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Nevzat Grgn:

Emlakçı ve ev sahipleri kiralara zam yapsın daha çok,Herkes unutmuş öbür dünyası nı

45
11
yanıtYanıtla
Can Aydin:

Len bir afet le kiranın ne alakası var evet bu konuda haklısın öbür tarafı unutan malesef çok meleketde

yanıt14
yanıt11
JY:

OBUR DUNYA DIYE BIR YER YOK. AHIRET HESAP GUNU CENNET CEHENNEM HEPSI YALAN DOLAN PALAVRA ARAP MASALI. OLUNCE HER CANLI GIBI CURUYUP YOK OLUP GIDECEGIZ.

yanıt17
yanıt70
haksız mıyım:

JY ye...gerçeklerden kaçamıyorsun belli ki. seni çok rahatsız ediyor ahiret inancı. çünkü yanacaksın. bunu en iyi sen bildiğin için bu kadar rahatsızlık veriyor. olmayan bir tehdidi insan ciddiye bile almaz. vaktin varken dön, ebedi cehennemde yanma. kainatta hiçbir şey yok olmaz

yanıt27
yanıt9
JY:

haksiz miyim, BEN SIZLER ICIN UZULUYORUM TAKILMISINIZ BIR ARAP YALANININ PESINE HAYATINIZI BOSA YERE GECIRIYORSUNUZ. DUNYADAKI TUM DINLER INSANLARI SOMURMEK KONTROL ALTINDA TUTMAK ICIN UYDURULMUS YALANLARDIR. 21. YUZYILDAYIZ UYANIN ARTIK DINLERIN HEPSI YALAN.

yanıt10
yanıt14
Oğuzsoyu:

JY. kuru topraktan yeşertreek kurmuş bir tohum da sana göre kurumuş ama Allah yeşertiyor. Kuru topraktan sulu karpuz, sulu tarladan kuru pirinç çıkabiliyor değil mi . sen git o masalları kendi haçlı kafalı art-kadaşlarına anlat.

yanıt10
yanıt9
Uğur Karadaş:

haksız mıyım ahiret falan bunlar gerçekten yok olduğuna dair bir ispat kanıt dahi yok sadece çok geçmiş mitolojik inançlardan dinlere alınmış hikayeler gerçek bu.

yanıt6
yanıt6
haksız mıyım:

İnkâr edenler, gökler ve yer bitişik iken onları ayırdığımızı ve her canlıyı sudan yarattığımızı görmezler mi? Hâlâ inanmayacaklar mı?(enbiya 30. ayet)kuran da yaratılmanın ve yeniden dirilmenin bin delili var. sen de oku nasiplen. bilimsel deiller. bunları muhammed a. s labartuarda öğrenmedi. keşke düşünseniz

yanıt9
yanıt2
metheone :

Ne kadar dere yatağı varsa inşaat diktiler. Ne bekliyorlardı ki?

16
1
yanıtYanıtla
Oğuzsoyu:

Şehir de hiç mi yağmur suyu direnaj kanalı yokmuş? Başkanı kim bu şehrin?

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title