Haberler

Şanlıurfa'da sulama kanalına devrilen otomobilde hayatını kaybeden anne ve çocukları toprağa verildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasında sulama kanalına devrilen otomobilde hayatını kaybeden Zehra İnan ve çocukları İshak ve Seyit Sülyman gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada yaralanan baba Ali İnan'ın tedavisi sürüyor.

ŞANLIURFA'da sulama kanalına devrilen otomobilde hayatını kaybeden Zehra İnan (26) ile çocukları İshak (1) ve Seyit Sülyman (2) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, dün gece saatlerinde Harran ilçesi Sıralı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kuruyer Mahallesi'ne taziye ziyaretine giden Ali İnan'ın kullandığı 63 ABY 339 plakalı otomobil, dönüş yolunda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp sulama kanalına devrildi. Ali İnan, kendi imkanıyla sudan çıkarak çevredekilerden yardım istedi. Araçta sıkışan anne ve 2 çocuğun kurtarılması için bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vinçle sudan çıkarılan otomobildeki Zeliha İnan ile çocukları Seyit Süleyman ve İshak İnan, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.Anne ve çocuklarının cenazeleri Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Zeliha İnan ve çocukları Bakırtaş Mahallesi'ne götürülerek toprağa verildi.

Eşi ve 2 çocuğunu kaybeden Ali İnan'ın hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

GK Dökümü

----------------------------------------

Kanaldan çıkarılan otomobil

Acil servis önünde bekleyenler

Adli Tıp Kurumu

Genel ve detay görüntüler

Haber Ali LEYLAK-Kamera -ŞANLIURFA - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Ali İnan Baba Kaza Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title