Haberler

Ölen vatandaşın mezar taşına yazdırdığı 4 kelime, sosyal medyada viral oldu

Güncelleme:

Bir vatandaşın mezar taşında "Canlı yayın sona erdi" yazması sosyal medyada viral oldu. Bazıları fotoğrafın gerçek olmadığını iddia etse de bazıları eğlenceli bulduklarını dile getirdi.

Sosyal medyada zaman zaman çeşitli fotoğraflar çok sayıda etkileşim alıyor. Yine bu fotoğraflar arasına bir vatandaşın mezar taşına yazdırdığı iddia edilen 4 kelime girdi.

"CANLI YAYIN SONA ERDİ"

Söz konusu fotoğrafta, mezar taşının üzerinde "Canlı yayın sona erdi" ifadeleri yer aldı. Çok sayıda beğeni alan fotoğrafın gerçek olduğunu iddia edenler kadar photoshop olduğunu söyleyenler de var.

EĞLENCELİ BULDULAR

Fotoğrafla ilgili yorumlarda bulunan bazı vatandaşlar yazıyı eğlenceli bulduklarını dile getirirken, bazıları da ölümle dalga geçmenin yanlış olduğunu belirtti.

İşte o fotoğraf:

Ölen vatandaşın mezar taşına yazdırdığı 4 kelime, sosyal medyada viral oldu

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (18)

Ahmet AKGÜL:

ne kadar güzel yazdırmış. bende öyle yazdırmak istiyorum. çok manidar.

155
87
yanıtYanıtla
Necati Arıcıoğlu:

İn a lillah Inna ileyhi raciun Allah'tan geldik Allah'a gidecegiz

188
46
yanıtYanıtla
haci ahmet saricicek:

Bence fragman bitti film yeni başlıyor

188
14
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Hacı tam Hacılık lafı etmişsin büyük adamsın

yanıt27
yanıt6
levent karadeniz:

Film başlıyor demekten çok hesap başlıyor demek daha uygun geldi bana

yanıt1
yanıt0
haksız mıyım:

bütün meselemiz öldükten sonraki hayatımızla ilgili. şimdi bu taraftakilerin okuduğu yazıya verdikleri tepki ne işe yarar orada.

109
17
yanıtYanıtla
Soke Bitli:

Hesap verme zamani yazsaydi daha manidar olurdu

82
25
yanıtYanıtla
İrfan Hassoy:

Viral yapıp eğlenceli bulanlar öte tarafa geçince pek eğlenceli olmadığının acı bir şekilde öğrenecek

75
29
yanıtYanıtla
murat ceylan:

Parası olan pazardan İmanı olan mezardan korkmaz... - Necip Fazıl Kısakürek

68
20
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bende, Allah aşkına yatıya gelin yazdıracağım ... ))

74
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title