Haberler

Minik Yiğit'in Makam Sevinci

Havran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezin’de eğitim gören 9 yaşındaki Yiğit, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Havran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezin'de eğitim gören 9 yaşındaki Yiğit, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Emin Ersoy makam koltuğuna kısa süreliğine Küçük Yiğit'e oturttu. Baba İsmail Kozan, "Yiğit belediye başkanımız Emin Ersoy'u çok sevdiğini söyleyerek, bugün ısrarla görmek istediği söyledi. Başkanımız sağ olsun yoğun iş temposunda bizlere vakit ayırarak kabul etti. Yiğit çok mutllu oldu. Allah'ta başkanımızı inşaallah mutlu eder"dedi.

Başkan Ersoy, "Özel çocuklarımız bizim canımız. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için tüm kaldırımlarımıza engellilerin kullanabileceği rampalar oluşturduk. Onları sosyal hayata dahil etmek için projelerimizde muhakkak engelli vatandaşlarımızı'da düşünüyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Emin Ersoy Havran Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title