Haberler

Kenarda mahzun mahzun çocuklara bakıyordu! Yanına gidince acı gerçeği öğrendiler

Güncelleme:

Lunaparkta yaşlı bir adamın, kenarda durup çarpışan arabadaki çocuklara baktığı fark edildi. Adamın yanına giden gençler, dilsiz olduğu öğrenilen adama yardımcı olarak çarpışan arabaya binmesini sağladı. Yaşlı adamın mutluluğu ise kameralara yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, kısa süre içerisinde viral oldu. Söz konusu videoda, lunaparktaki yaşlı bir adamın çarpışan arabaların olduğu yerde kenarda durup, eğlenenlere baktığı görüldü.

GENÇLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Yaşlı adamın heyecanlı ve ilginç tavırlarını fark eden bir grup genç ise adamın yanına giderek, konuşturmaya başladı. Fakat adamın konuşamadığı öğrenilince acı gerçek de anlaşıldı. Gençler daha sonra herkesin takdirini kazanan bir harekete imza attı.

JETON VERİP ARABAYA BİNDİRDİLER

Gençler, ellerindeki jetonlardan birini yaşlı adama vererek çarpışan arabaya binmesini sağladı. İsteğine kavuşan yaşlı adamın yüzündeki mutluluk ise dünyaya bedeldi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Haberler

500

Yorumlar (7)

haksız mıyım:

1-adam yaşlı değil 2- yaşlı biri çarpışan otoya yüzde doksan heves etmez 3- çocukları gereksiz yere izleyen kişinin kendisi gereksizdir. ana babası değilsin, öğretmeni değilsin vs. normalde insan bakar geçer. o nedenle dikkatli olmak gerek

23
251
yanıtYanıtla
konta kinte:

Sen nerden biliyorsun adamın ne olduğunu hemen iftira peşindesin. Senin gibiler kesin o adamı orada linçe girerdiniz. Ne biliyorsun belki o adamın hiç çocuğu olmadı ne biliyorsun belki o adam çocuğunu bir kazada veya bir hastaliktan kaybetmedigini o yüzden oradaki çocuklara kendi evladini düsünerek ozlemle bakmadigini.

yanıt88
yanıt5
sem sem:

sapla samanı karıştırma bu adamın her halinden o arabalara binmek istediği belli kötü amaçlı izlemediği belli insanlar inince binmeye çalışıyor binemiyor sadece dil engeli yok belliki farklı engelleride var yardımcı olunmuş ne mutlu ne güzel

yanıt89
yanıt3
mahalle sakini:

Senin gibilere bir laf denir ama burada yazamam rtük var.

yanıt78
yanıt4
OkuYorum:

Evet haksızsın

yanıt55
yanıt7
Mehmet Ali Tufekci:

bu Dünya mazlumların gariplerin hatrına dönüyor

182
3
yanıtYanıtla
Mustafa Öztürk:

bende aynısını yapardım öyle çokki çocukluğunu yaşayamayan insanlar yada çocuğu olmayıp çocuklara bakıp iç geçirenler çocuğu ölüp çocuklara bakıp bir nebze olsada hasret gidermeye çalışanlar. İnsanları güldürmek kolaydır yeterki iyi insan olun iyilik düşünün

122
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title