Haberler

Kayınpederin, 3 damadına hediye ettiği kutunun içindeki ürünlerin fiyatı ağızları açık bıraktı

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, kayınpederin 3 damadına hediye verdiği görüldü. Kutuların içerisinde en az 15 bin TL'den satılan süpürgelerin olduğunu öğrenenler şaşkınlık yaşadı. Süpürgelerin toplam fiyatı 45 bin TL'yi buluyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, çok sayıda izlenme aldı. Videoda kayınpederinin 3 damadına kutu içerisinde bir hediye verdiği görüldü.

ELİNİ ÖPÜP TEK TEK ALDILAR

Damatlar, kayınpederlerinin ellerini tek tek öpmelerinin ardından hediyeleri aldılar. Ancak asıl şaşkınlık yaratan kayınpederin hediye dağıtması değil, kutuların içindeki ürünlerin fiyatı oldu.

TOPLAMI 45 BİN TL'YE DENK GELİYOR

Kutuların içerisinde fiyatı en az 15 bin TL'den başlayan lüks süpürgeler olduğu öğrenildi. Süpürgelerin toplam fiyatı 45 bin TL'yi buluyor. Video, "Babanı seçemezsin ama kayınpederini seçersin" başlığıyla paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Damatlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (24)

Ercan Ercan:

adam kızını düşünmüş kızının evine süpürge almış.

252
12
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Almasa kocası alacak o yuzden kocayi da düşünmüş.

yanıt120
yanıt31
Fatih :

nazlı hanım kocasının parası varsa alacak. parası yoksa zaten hanımı istemeyecek. dolayısı ile kocası almak zorunda imiş gibi konuşmamalısınız.

yanıt41
yanıt8
Nazlı Muhip:

Off yorumun altına konuşmuş profesörler. Bir koca karısına supurge hediye edemez tabi dimi.

yanıt12
yanıt27
Nazlı Muhip:

Parasi yoksa hanimi istemeyecek ne demek. Elin kızına yokluk yaşatmak için mi hayatına alıyorsun. Durumun yoksa evlenme !!

yanıt25
yanıt66
Vatan Sever:

Bekar kızınız varmı dayıı

215
16
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

vay canına biz ucuza gitmişiz analar ne kayınpederler doğuruyor helal olsun ona kıskanmamak elde değil

150
15
yanıtYanıtla
Abdullah sinan Gökdemir:

Avratlarda iyice gezsin diye

115
38
yanıtYanıtla
Fuad rzayev:

Damatlar temizlik yapsın Kızları rahat etsin diye almış .....

127
4
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

millet titktok videosu için her şeyi yapıyor.

121
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title