Haberler

Kartepeli Çocuklara Doğum Günü Sürprizi

Kartepe Belediyesi, ‘Doğum Günün Kutlu Olsun Kartepe’nin Özel Çocuğu’ projesi ile doğum günlerinde çocukları yalnız bırakmıyor.

Kartepe Belediyesi, 'Doğum Günün Kutlu Olsun Kartepe'nin Özel Çocuğu' projesi ile doğum günlerinde çocukları yalnız bırakmıyor.

Kartepe Belediyes Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede yaşayan çocuklara doğum günlerinde gönderdiği tebrik kartları ile manevi desteğini sürdürüyor. 'Doğum Günün Kutlu Olsun Kartepe'nin Özel Çocuğu' projesi hakkında bilgi veren Başkan Üzülmez, "Hatırlamayı, değer vermeyi, sevgiyi, saygıyı, vefayı hissettiğimiz ve hissettirebildiğimiz özel günlerden biri de doğum günlerimizdir. Yaşama sevincini paylaşırız sevdiklerimizle ve Rabbimize şükrederiz. Sevgimizi göstermek için vesile günlerdir. Çocuklarımızda sevgiyle beslenen, büyüyen, gelişen en değerli, hayatımızın en anlamlı varlıkları. Onları sevindirebilmek, gülümsetebilmek, kalbine dokunabilmek çok önemli. Bunun için hepsine teker teker yetişebilme imkanı olmadığı için doğum günlerini mektup ile kutlamaya başladık. İyi ki varsınız Kartepe'nin değerleri" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hüseyin Üzülmez Kartepe Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title