Haberler

Kafede oturan insanları oruç tutmadıkları için böyle uyardı

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir tebliğci kafede oturan insanları oruç tutmadıkları için "Allah bazılarını cennete alacak bazıları cehenneme" diyerek uyardı. O anlar kafedeki vatandaşlardan biri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul Fatih'te kafede oturan vatandaşlar, bir tebliğci tarafından oruç tutmadıkları için uyarıldı. "Allah bazılarını cennete alacak bazıları cehenneme" diyen tebliğcinin görüntüleri kafede oturan vatandaşlardan biri tarafından saniye saniye kaydedildi. O ana ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"SANKİ ALLAH'A BİRLİKTE HESAP VERECEKSİNİZ"

Paylaşılan videonun altına "Anlatan da dinleyen de hoşgörülü olunca hiçbir sorun çıkmıyor", "Sana ne! Sanki Allah'a birlikte hesap vereceksiniz", "Söyledikleri doğru fakat uyarı şekline bir şey diyemem" şeklinde yorumlar yapıldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Yaşam

Cep Telefonu İstanbul Dini Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (133)

Ali :

Kardeşim sen haşa Allah mısın? Peygamber misin? Mehdi misin? Sana ne milletin ibadetinden? İnanç özgürlüğüne müdahale edemezsiniz. Yeter artık ya! Bir bitmediniz be! Bir bitmediniz. Aklı sıra sevap kasacak. Bırakın bu işleri artık. Din tüccarları.

1786
961
yanıtYanıtla
Fatih Yıldırım:

O insan söyledikleri doğruları sana nasıl tebliğ etmesini isterdin beyzadem? Şarkılı, türkülü, aşk pıtırcıkları ile mi? Sen şuna İSLAM ibadetlerini (oruç, namaz) yapmak bana ağır geliyor desene...

yanıt868
yanıt689
Dadaş Erzurumlu:

Sende az sakin ol kardeş sorduğun sorular ağır kendine gel.

yanıt174
yanıt234
Nazan Fidan:

rezil bir insansın işine gelmiyor dimi çünkü sen de aynısının :) artık münkerle nekir de neden oruç tutmadın namaz kılmadın deyince burdaki gibi döktürürsün onlara da yerler mi bakalım ! allah ıslah etsin ve yardımcın olsun diğer tarafta.

yanıt422
yanıt441
BirVarmışBirYokmuş:

Adam bu işi görev edinmiş. gönüllü dünyanın her yerinde var böyle. New york ta elinde pankartla hz İSa nın yoluna davet edenler bile var. bunlar normal. yarın ahırette hesap verirken duymadım diyemeyeceksin.

yanıt494
yanıt218
Alkurt:

ALI, YERDEN GÖGE KADAR HAKLISIN..TARIKATCO VE DINCI YOBAZ OLDUGU BELLI, TÜRKIYE NIN HER TARAFINDA VARLAR..ALLAH IYI INSANLARI BU GIBI BIYOLOJIK VE NÖROLOJIK DINCILERDEN KORUSUN.

yanıt289
yanıt475
nnnnn:

Saçma saçma konuşmuşsun ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Belli ki dinden imandan müslümanlıktan bi habersin. Müslüman müslümanı uyarmakla mükelleftir. Uyup uymamakta herkes özgürdür... bişey yazıyorum diye yazmışsın istediğin beğeniyi de almışsın senin gibilerden. Allah affetsin....

yanıt436
yanıt244
MÜCAHİD:

Bunun din tüccarlığı ile alakası yok müslüman memelekette Ramazanda müslümanların gözünün içine baka baka yemek yiyorsa otomatik cehennemliktir. Cehennemin odunudur hatta. ÇÜnkü bunlara Allahtan Korkmaz Kuldan Utanmaz dedikleri türdendirler. Günahı bilerek işleyen utanmadan gösteren imandan hissesi olmadığına işarettir. cehenneme inanmayan dinsizler için korkulacak bir şey yok neye tepki gösteriyorsun ki zaten inanamıyorsun cennete cehenneme ? öyle değilmi?

yanıt266
yanıt223
İsmail Bzkrt:

Arkadaşlar tabiki özgürce tutmaya bilirsin ama dinimizde uyarmak var, tebliğ var , ebedi hayati unutmamak var ,oruç namaz olmazsa ahirette sıkıntı yaşayacağız, adamlar işini yapıyor uyup uymamak kişiye kalmış,zorlama yok, ama şunu anlıyorum ki İslamiyeti iyi bilmiyoruz eğer bilseydik, şuan herkes onlardan razı olsun derdi.

yanıt309
yanıt104
Yusuf Odemis:

Allah razı olsun uyarandan.

549
430
yanıtYanıtla
Tüm 133 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title