Haberler

İlkadım Belediyesi'nden yuvaları ısıtan yardım

Güncelleme:

İlkadım Belediyesi, ilçede tespitleri yapılan ısınma problemi yaşayan ailelere soba yardımına başladı.

İlkadım Belediyesi, ilçede tespitleri yapılan ısınma problemi yaşayan ailelere soba yardımına başladı.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi insanlara soba yardımı yaparak yuvaları ısıtıyor. Başvuruda bulunan vatandaşların taleplerini değerlendiren Sosyal Yardım Müdürlüğü belirledikleri adreslere çat kapı giderek tespit ve değerlendirme yapıyor. İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere ekipler tarafından soba ve ekipmanları temin ediliyor. Soba yardımında yaşlılara, hastalara, engelli bireylere ve küçük çocukları olan ailelere öncelik veriliyor.

"Vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek"

İhtiyaç sahiplerinin soğukta yaşamalarına gönüllerinin razı olmayacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Kış şartlarını hissedilmeye başlandığı bu günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın üşümemesi ve sıcak yuvalarında rahat bir şekilde yaşayabilmeleri için talepte bulunan ailelere soba yardımı yapıyoruz. Özellikle küçük çocukları bulunan ailelerin ısınma problemi nedeniyle kış hastalıklarına yakalanma riskinin yüksek olduğunu biliyoruz. İlk etapta 50 aileye soba yardımında bulunduk. Yardımlarımız kış ayları boyunca sürecek. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ekonomik yetersizlik içindeki vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Pandemi Sosyal Destek İlkadım Belediyesi İlkadım Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title