Haberler

Ekinci Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Merkez ve Kırsal Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek hem talepleri dinleyip, hem de çözümler üretiyor.

Mahalle gezileri kapsamında açıklama yapan Ekinci, "Birçok kırsal mahallemizde temaslarda bulunduk. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlardan yaklaşan seçimler öncesi destek istedik. 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler sadece ülkemiz için değil tüm İslam coğrafyası için büyük önem taşıyor. Milletvekillerimiz, Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız ve Teşkilatımız hep birlikte sahayı dolaşıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayan programımız gece geç saatlere kadar devam ediyor. Altıntepe, Yukarı Yazıcı, Aşağı Yazıcı, Hamzababa, Yolbaşı, Keskin, Yukarı ve Aşağı Koçlu ile Yoğurtlu kırsal mahallelerinde kırsal mahallelerimizi gezdik ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bu ziyaretlerimizde şunu fark ettik, vatandaşlarımızın bu seçimlerin geleceğimizin seçimleri olacağının farkındalar" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Ekinci Eyyübiye Ekinci Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title