Haberler

Diyarbakır'da Yeni Diyala Parkı Vatandaşların İlgi Odağı

Güncelleme:

Bağlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Diyala Parkı, çok amaçlı özellikleriyle vatandaşların ilgisini çekiyor. Parkta 30'dan fazla gül çeşidi bulunuyor ve 940 metre uzunluğunda yürüyüş parkuru mevcut. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, parkın herkesi cezbeden özelliklere sahip olduğunu belirtti.

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Diyala Parkı çok amaçlı özellikleri nedeniyle vatandaşlardan ilgi görüyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Bağcılar Mahallesi Yeni Hal bölgesindeki Diyala Parkında 30'dan fazla gül çeşidinin bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, Bağcılar Mahallesini Şanlıurfa yoluna bağlayan Diyala Parkı'nın 940 metre uzunluğundaki ve 5 metre genişliğindeki yürüyüş parkuru ile her yaş grubundaki vatandaşların uğrak alanı haline geldiği belirtildi..

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Vatandaşlarımızın bu eserlerden memnun kalması, huzur bulması bizi de çok mutlu ediyor. Bu projelerin değeri en çok da bu sıcak yaz döneminde ortaya çıkıyor. Çok amaçlı olan bu parkımızın özellikleri herkesi cezbediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yaşam

Bağlar Belediyesi Hüseyin Beyoğlu Diyarbakır Beyoğlu Bağlar Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title