Haberler

Çaresizlik, taşlarla ancak böyle güzel anlatılabilirdi! Jüri üyelerini ağlatan videoyu milyonlar izledi

Güncelleme:

Suriyeli ressam ve heykeltraş Nizar Ali Badr'ın katıldığı bir yarışma programında çakıl taşlarıyla çaresizliği anlattığı çalışma milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Katıldığı bir yarışma programında çakıl taşlarıyla Suriye'deki savaşın öyküsünü anlatan Suriyeli ressam ve heykeltraş Nizar Ali Badr'ın videosu milyonlarca kişi tarafından izlendi.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Uzun zamandır taş sanatıyla ilgilenen Badr, 35 yıldır her gün Lazkiye sahiline gidip, farklı şekillerde ve boyutlarda çakıl taşı topluyor. Yarışma programında da bu topladığı taşlarla eşsiz bir çalışmaya imza atan Badr, hem jüri üyeleri hem de stüdyodaki izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Jüri üyelerinden bazılarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Badr, daha önce verdiği bir röportajda neden böyle bir yolu tercih ettiği sorusuna "Çalışmalarını kaydedebileceğim bir fotoğraf makinem yoktu. Yaptıktan sonra biraz bakıyor, sonra yenisini yapmak için bozuyordum" yanıtını vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Yaşam

Yaşam Haberler

500

Yorumlar (5)

UğuR DURAN:

Kimse kusura bakmasın ama 16-60 yaş arası hiç bir Suriye'liyi Ülkemde istemiyorum. Ülkesinde Savaş varsa vatanları için savaşsınlar, eğer Savaş yoksa da artık buraya gelmesinler.

202
47
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Bizdeki suriyeliler iyi durumda gaziantepte binlerce Türk esnaf kepenk kapatırken Suriyelilerde binlerce işyeri acmış yabancı calıştırmayız diye türkleri işe almıyanlar bile var gecenlerde bu haber sitesinde suriyeli gazateci yürekleri yeterse bizi göndersinler diye meydan okudu

73
14
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Türkiye"de olsaydi hakkinda sorusturma acilacagi, televizyona insafsiz cezalar kesilecegi kesindi...

31
54
yanıtYanıtla
Tugrul Yaldiz :

Ne, alaka simdi dummmb

yanıt7
yanıt1
Fatih Uludağ:

ilk önce sömürün sonra ağlayın timsah gözyaşları dedikleri zaman tam bunu kastediyorlar.

31
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title