Haberler

Bilecik Belediye Başkanı Öğrencileri Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini kazanan ve Bilecik'e yeni gelen öğrencileri evlerinde ziyaret etti. Başkan Subaşı, öğrencilere yapılan projeleri anlattı ve taleplerini dinledi. Öğrenciler ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı öğrencilerin kapılarını çaldı.

Başkan Subaşı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini kazanan ve Bilecik'e yeni gelen öğrencileri evlerinde ziyaret etti. Öğrenciler Belediye Başkan V. Subaşı'nı ağırladı. Şehirde öğrencilere yönelik yapılan projelerden bahseden Subaşı aynı zamanda öğrencilerin taleplerini de dinledi. Başkan Subaşı öğrenciler ile birlikte tatlı yedi, kahve içti. Yapılan bu ziyaretten ve kendilerinin isteklerinin göz ardı edilmemesinden öğrenciler çok memnun kaldığını dile getirdi. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile bu anları sosyal medyasında "Tatlı yedik, tatlı konuştuk" sözleriyle paylaştı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Melek Mızrak Subaşı Şeyh Edebali Bilecik Subaşı Belediye Eğitim Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title