Haberler

Başkan Çakır Gazeteciler Günün Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Burada Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman ve gazetecilerin gününü kutlayan Çakır, "Ülkemizin içinde geçtiği sürece bakarsak, ne kadar zor bir süreçte geçtiğimizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Dengelerin değiştiği bir dönemdeyiz ülkemiz iç ve dış terör örgütleri ile mücadele ediyor diğer yanda da Türkiye gelişmeyi kalkınmayı yakalamış durumda. Bu gün büyüyen ekonomiler içerisinde Türkiye ilk üç sırada yer alıyor" diye konuştu. Malatya Belediyesinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Çakır, "Malatya'yı ileriye taşıma noktasında uzun vadeli üst ölçekli planlar, ana planlar mastır planlar üzerinde büyükşehir olarak çalışıyoruz 2016- 2017 yılına baktığımız zaman özelikle ana kentimiz başta olmak üzere bütün ilçelerimizde alt yapıya ciddi bir önem verdik. Bütün ilçelerimizde yoğun alt yapı çalışmaları gerçekleştirildi. Kırsalda rekor denilecek hizmetler yaptık. Malatya'nın alt yapısını yeniden inşa ediyoruz" şeklinde konuştu. Çakmak Kışlasının yerini de belediye kazandırdıklarını ifade eden Çakır, "Çakmak Kışlasının devri ile beraber buranın çevre yolu altında kentsel dönüşüm alanı olarak dönüştürmeyi ve buraya bir kent ve park alanı olarak planlıyoruz. Şehrin merkezinde kalmış bir çok kurumların taşınabileceği ve çevre yolunun altının gerçekte gelecek anlamında bir değer katacak bir proje olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, "Başta Büyükşehir belediyemiz olmak üzere bütün yerel yönetimler teşekkür ediyoruz bizleri yalnız bırakmadıkları için" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Haydar Karaduman Gazeteciler Günü Ahmet Çakır Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title