Haberler

Bağcılar'da Yaz Etkinlikleri Yoğun İlgi Görüyor

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği Yaz Etkinlikleri her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor. Etkinliklerde çocuklar için oyun parkurları ve animasyonlar düzenlenirken, katılımcılara canlı müzik konseri ve açık hava sinema keyfi sunuluyor. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini açıkladı.

Bağcılar'da her yaştan vatandaşın yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla düzenlenen "Yaz Etkinlikleri" yoğun ilgi görüyor.

Bağcılar Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Yaz Etkinliği'ne ilgi her geçen gün artıyor. İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen etkinlik çerçevesinde her gün bir mahalledeki bir okulun bahçesinde etkinlik alanı oluşturuluyor. Saat 15.00'de başlayan etkinlik sırasında çocuklar, şişme oyun parkurları ve 'Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey" adlı animasyonun yer aldığı animasyonlarda eğleniyor. Düzenlenen Kahoot Bilgi Yarışmasında da birinciye mini tablet, ikinciye dijital saat ve kulaklık hediye ediliyor.

"Canlı müzik konseri"

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde de katılımcılara canlı müzik konseri sunuluyor. 7'den 70'e tüm katılımcılar sevilen şarkı ve türkülere eşlik ediyor. Etkinlik çerçevesinde akşam da, açık hava sinema keyfi yaşatılıyor. Vatandaşlara mısır, gazoz gibi yiyecek ve içecek de ikram ediliyor.

Yaz etkinliklerini geleneksel hale getireceğiz

Etkinliklerde bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden ve keyifli anlarına ortak olan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Yaz Etkinliklerini geleneksel hale getirecekleri müjdesini verdi. "Bağcılar'ın artık ulaşım, eğitim, altyapı, sağlık, spor olmak üzere hemen her alanda adından söz ettirdiğini hatırlatan Özdemir, "İlçemiz sosyal ve kültürel faaliyetlerde de İstanbul'un 39 ilçesi arasında ayrı bir yere sahip bulunuyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların, öğrencilerin ve gençlerin aileleriyle birlikte vakitlerini en iyi şekilde geçirmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına önem veriyoruz. Her yaştan vatandaşımız ilgi gösteriyor. Etkinlikler aynı zamanda kuşaklar arasındaki bağları da güçlendiriyor. Geleneklerimizin yaşatılmasında önemli rol oynuyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bağcılar Belediyesi Abdullah Özdemir Bağcılar Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title