Haberler

Amasya'da elektrikli ısıtıcı yangına neden oldu: 5 yaralı

Güncelleme:

Amasya'nın Taşova ilçesinde bir binada çıkan yangında elektrikli ısıtıcının neden olduğu yangın sonucu 5 kişi yaralandı. Yangın, hızla büyüyerek bütün evi kapladı. Yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Amasya'da elektrikli ısıtıcı yangına neden oldu: 5 yaralı

AMASYA - Amasya'nın Taşova ilçesinde 3 katlı bir binada ısınmak için yakılan elektrikli ısıtıcı birinci kattaki daireyi küle çevirirken, uykudaki 5 vatandaş son anda kurtuldu.

Yangın, Yeşilırmak Mahallesi Aytaç Caddesi'nde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işçilerinin kaldığı bir dairede 5 işçi az kalsın canlarından oluyordu. Elektrikli ısıtıcının battaniyeyi tutuşturması sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bütün evi kapladı. Birinci kattaki dairede bulanan 5 kişi alevlerin içinde kaldı. Yangında camdan atlayarak canlarını kurtaran, Tuncay A. (31), Özcan G. ve Hüseyin U. atlamaları neticesinde yaralandı. Dairede kalan diğer iki kişi Arif A. ve Rahmi G. ise yoğun dumandan etkilenilerek merdivenden indi.

Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale ederek alevleri söndürdü. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaralanan 5 kişi ambulanslarla Taşova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Taşova Amasya İtfaiye Güvenlik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title