Haberler

Adıyaman'da Kuru Otların Yaktıktan Sonra Üzerine Düşen İsmail Oruçtutan Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adıyaman'da bahçedeki kuru otları yaktıktan sonra merdivenden alevlerin içerisine düşen İsmail Oruçtutan (87), hayatını kaybetti. Olay, Besni ilçesinde meydana geldi. Oruçtutan'ın cenazesi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ADIYAMAN'da, bahçedeki kuru otları yaktıktan sonra merdivenden alevlerin içerisine düşen İsmail Oruçtutan (87), hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Besni ilçesi Uzunkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Oruçtutan, temizlik için evinin bahçesindeki kuru otları toplayıp ateşe verdi. Oruçtutan, merdivenden çıkarken dengesini kaybedip, alevlerin içine düştü. Durumu fark eden bir yakınının ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Oruçtutan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından, Oruçtutan'ın cenazesi, otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adıyaman Otopsi Besni Sağlık Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title