Haberler

Yaşadığı Kenti Fotoğraflarla Anlattı

İhlas Haber Ajansı İskenderun Muhabiri Ahmet Seher, yaşadığı kent İskenderun'u anlatan fotoğraflardan oluşan ilk kişisel sergisini Prima Mall AVM'de açtı.

İhlas Haber Ajansı İskenderun Muhabiri Ahmet Seher, yaşadığı kent İskenderun'u anlatan fotoğraflardan oluşan ilk kişisel sergisini Prima Mall AVM'de açtı.

Primemall AVM sergi salonunda, yapılan açılış törenine CHP Hatay Milletvekileri Hasan Akgöl, MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, İHA Adana Bölge Müdürü Adnan Kulak, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti

Başkanı Şehmuz Aslan, gazeteciler ve davetliler katıldı.

İskenderun'nun fotoğraflarla anlatıldığı, "Fotoğraflarla İskenderun" adlı sergisinin açılış töreninde konuşan gazeteci Ahmet Seher, ilk kişisel fotoğraf sergisini açmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.

Bugüne kadar yaşadığı kent olan İskenderun'un binlerce fotoğrafını çektiğini belirten Seher, "Bu manada bu kadar fotoğrafın arasından 50 tanesini seçip sergiye koymak çok zor oldu. Fotoğraflarımın en büyük özelliği orijinal olmalarıdır. İskenderun'a duyduğum sevgimi fotoğraflarıma yansıtmaya çalıştım. Umarım sergiyi gezenler bu düşüncemi fotoğraflarımda görebilirler. İskenderun'a ve fotoğrafçılık sanatına gönül veren herkesi sergime bekliyorum" dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından açılan sergiyi bir panel dolayısı ile İskenderun'da bulanan CHP Genel başkan Yardımcısı Şafak Pavey, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker, CHP Genel sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme'de gezdi.

Davetliler İskenderun'u tek kare'de anlatmak adına çektiği fotoğraflardan oluşan sergide gün batımı ve İskenderun'un gece çekilmiş fotoğrafları ile anlatan Gazeteci Ahmet Seher'in sergisini büyük hayranlıkla gezdiler. Birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı serginin 3 gün boyunca İskenderunlu fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Hasan Akgöl İskenderun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title