Haberler

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesinin aralık ayı kültür sanat programları içerisinde yer alan "İvan İvanoviç Var mıydı?

Yalova Belediyesinin aralık ayı kültür sanat programları içerisinde yer alan "İvan İvanoviç Var mıydı? Yok muydu?" adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu.

Nazım Hikmet'in 1954 yılında Moskova'da yazdığı ve her dönem güncelliğini koruyan "İvan İvanoviç Var mıydı? Yok muydu?" oyununun oyuncu kadrosunda Aşkın Şenol, Baransel Gürsoy, Berk Yaygın, Deniz Özmen, Fatih Koyunoğlu, Gökhan Azlağ, Pınar Tuncegil yer alıyor.

Erdemleri ve otoritesi arasında sıkışmış bir insanın, her çağda karşılaşılan, başımıza gelebilecek değişiminin yarı tatlı trajikomik, tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış topladı.

Oyuncularla seyircileri selamlayan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner, oyunculara Atatürk'ün Kenti Yalova kitabını hediye etti.

-15 Temmuz Resim, Şiir ve Kısa Film Yarışması

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Resim, Şiir ve Kısa Film Yarışması'nın gala gecesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenecek yarışmanın gala gecesine Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı sokağa çıkarak, kamyondaki görüntüleriyle simgeleşen Şerife Boz, İBB Gazisi Üzeyir Civan, darbenin seyrini değiştiren Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Savaş Halisdemir, tankın altına yatıp ölmeyi bekleyen Metin Doğan ve hava alanı gazisi Musa İlhan katılacak ve o gece yaşadıklarını anlatacak.

11 Ocak'ta düzenlenecek gecede yarışmada dereceye girenlere ödülleri de takdim edilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Koyunoğlu Moskova Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title