Haberler

Yakup Yavru'ya Doktorlar 30 Dakika Müdahale Etmiş

25. Uluslararası Adana Film Festivali için geldiği Adana’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yakup Yavru’nun, hastanede doktorların 30 dakika süren müdahalesine rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

25. Uluslararası Adana Film Festivali için geldiği Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yakup Yavru'nun, hastanede doktorların 30 dakika süren müdahalesine rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Ünlü oyuncunun kaldırıldığı hastanenin Başhekimi Dr. Ali Uçurucu, Yakup Yavru'nun hastaneye getirilme süreciyle ilgili olarak, "Hastamız saat 05.30'da hastanemize gelmiş. 112 ekipleri kaldığı otelde 15 dakika müdahale etmiş. Daha önceden de kalp yetmezliği varmış. Bize geldiğinde solunumu yoktu. Nöbetçi doktorlarımız yaklaşık 30 dakika müdahale etti. Fakat hiçbir müdahaleye cevap vermedi. Gereken yapıldı, Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve sanat camiasına hastanemiz adına başsağlığı diliyorum" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de Yakup Yavru'nun cenazesinin bulunduğu hastaneye geldi. Yavru'nun oğlu Yağız ile telefonda görüşen Sözlü, başsağlığı diledi. Sözlü, "Merhum Yakup Yavru, Emek Ödülü almak üzere davet ettiğimiz bir sanatçımızdı. Oğluyla da konuştum, daha önce de rahatsızlığı varmış. Tabi ki çok üzgünüz. Cenazeyi bekletmek bizim kültürümüzde yok. Cenazesini Amasya'ya ulaştıracağız" diye konuştu.

Sözlü, düzenlenen bir sinema festivalinde yaşanan böyle bir olayın büyük bir talihsizlik olduğunu belirterek, "Akşam aynı masada birlikte oturduk. Mutluydu. Adana'yı seviyor sinemacılarımız. Lakin hayatın hakikati böyle bir şey. Yakup Yavru'nun yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uluslararası Adana Film Festivali Yakup Yavru Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title