Haberler

    Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşadığı yönündeki haberleri yalanladı

    Güncelleme:

    Oğuzhan Koç ile 4 yıllık ilişkisini noktalayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Bodrum'da işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun teknesinde görüntülendi. Kazancıoğlu ile aşk yaşadığı ileri sürülen oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yaparak konuya açıklık getirdi.

    Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile olan 4 yıllık ilişkisini noktalayan Yağmur Tanrısevsin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde adı Şeyma Subaşı ile anılan Murat Kazancıoğlu'nun teknesinde yakalandı.

    BODRUM'DA İSTANBUL'DAYMIŞ GİBİ PAYLAŞIM YAPTI

    Takvim'de yer alan habere göre: Bodrum'da Kazancıoğlu'nun teknesinde güneşin ve denizin tadını çıkaran Tanrısevsin, bu anlarda İstanbul'daymış gibi paylaşımlar yaptı. Kırmızı bornozuyla teknede gezinen Tanrısevsin, bota bineceği sırada ünlü işletmeci ellerinden tutarak ona yardımcı oldu.

    Yağmur Tanrısevsin yeni aşkıyla yakalandı

    "İLİŞKİM OLURSA İLK BENDEN DUYACAKSINIZ"

    Basında yer alan haberleri gören Tanrısevsin, Instagram hesabından paylaşım yaparak aşk iddialarına cevap verdi. Oyuncu açık kapı bırakarak yaptığı açıklamasında "Bazen bana bir şey sorulmuyor. Halbuki bana sorulduğunda ben hep aynı şeyi söylüyorum; 'Bir ilişkim olursa, ilk benden duyacaksınız' diye. Kalabalık bir arkadaş grubunda o kadar kişinin olduğu bir teknede beni uygun görmüşler. Siz yine benden duymayı bekleyin derim. Daha önce de dediğim gibi; her yazılan doğruyu yansıtmıyor bazen" ifadelerine yer verdi.

    Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz hafta Bodrum'da Murat Kazancıoğlu ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

    Oyuncu Yağmur Tanrısevsin Bodrum'da yeni aşkıyla yakalandı

    Yağmur Tanrısevsin yeni aşkıyla yakalandı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Şeyma Subaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (22)

    ÇAPKIN KIZ ASLI:

    4 YIL KOSKACA 4 YIL AYNI ERKEK OHA ÇÜŞŞŞ... DİYORUM YANİ. HİÇ Mİ SIKILMADIN????? BU DÜNYAYA BİR KERE GELİYORUZ HAYAT KISA GEZ TOZ EĞLEN SEVGİLİ YAP SEVGİLİ DEĞİŞTİR HAYATIN TADINI ÇIKAR. BİR ERKEK EN DAZLA 6 AY SONRA KULLANMA TARİHŞ GEÇMİŞTİR YENİ AŞKLARA YELKEN AÇMA ZAMANI GELMİŞTİR.

    14
    17
    yanıtYanıtla
    İLHAN:

    SENİ ÇAPKIN SENİ, BANA DOĞRU DA BİRAZ GELSENE TATLIM. :)

    yanıt4
    yanıt1
    ...:

    Aynı lafı babanada söylesene

    yanıt6
    yanıt2
    AHMET:

    sakin ol mahmut abi

    yanıt7
    yanıt1
    Serdar:

    Kaportacı hayrı abi yine coşmuşun :)

    yanıt2
    yanıt1
    Serdar:

    Kimin eli kimin cebinde belinde iyice karıştı öyle bi devirde yaşıyoz artık

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Asu:

    Gayet de belli adını sanını yazmış işte

    yanıt2
    yanıt2
    Serdar:

    Görünenler onlar ya görünmeyenler

    yanıt1
    yanıt1
    OĞUZHAN:

    BİZE NEEEEEEEEEE

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Defne:

    Abi sıktınız ama he sizeneyse magazin okumayın bu kitle hep mi magazin sayfasında gezip bizene der ya

    yanıt7
    yanıt0
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title