Haberler

Vural: İki Maç Üst Üste Kazanmamız Lazım

Vestel Manisaspor, Deplasmanda Galatasaray ile Oynanacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Vestel Manisaspor, deplasmanda Galatasaray ile oynanacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarık Almış Tesisleri'ndeki antrenmana Ümit Milli Takım kampında yer alan Ferhat Öztorun, Oğuz Sabankay, Ufuk Ceylan ve Gine Milli Takımı kampında olan Kalabane ile tedavisi devam eden Koray Avcı katılmadı.

Vestel Manisaspor ile sözleşme imzalaması beklenen Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisi Martinez de çalışmaya katılanlar arasında yer aldı.

Teknik direktör Yılmaz Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın 5 yabancı ve 2 Türk futbolcuyla takviye edildiğini, lige verilen aranın kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Vural, şöyle dedi:

“Yarın bir Türk oyuncu ile daha anlaşma yapacağız. 22 oyuncu, 4 kaleci ile geniş bir kadroya sahip olacağız. Koray, iki hafta içinde takımla çalışmalara başlayabilecek. Kalabane de birkaç gün içinde çalışmalara katılacak. Sorunumuz kalmadı. Çok iyi bir ekibe sahip olduk. Liglerde rakiplerimizin korkulu rüyaları olacağız. Futbolcu, yönetici ve taraftarla çok iyi bir uyum içindeyiz. İki maç üst üste kazanmamız lazım. Galatasaray maçında galip gelmemiz şart oldu. Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Galatasaray'ın evinde ve dışarıda oynadığı son maçların analizini iyi yaptık. Oyuncuların performanslarını ezberledik.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title