Haberler

Voleybol Erkek (a) Milli Takımımızın, Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ndeki Hedefi Şampiyonluk

Voleybol Erkek (a) Milli Takımımız, Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde İzmir Karşıyaka Spor Salonu'nda Cumartesi Günü Saat 20.30'da Hollanda İle Karşılaşacak. Aynı Gün Aynı Salonda Saat 17.00'de Hırvatistan İle Yunanistan Kozlarını Paylaşacak. İlk Maçlarını Kazananlar Pazar Günü Saat 20.30'da Final Oy...

Voleybol Erkek (A) Milli Takımımız, Avrupa Ligi Dörtlü Finali`nde İzmir Karşıyaka Spor Salonu`nda cumartesi günü saat 20.30`da Hollanda ile karşılaşacak. Aynı gün aynı salonda saat 17.00`de Hırvatistan ile Yunanistan kozlarını paylaşacak. İlk maçlarını kazananlar pazar günü saat 20.30`da final oynarken, kaybedenler saat 17.00`de üçüncülük için karşı karşıya gelecek.

Karaca Otel`de kalan ay-yıldızlı ekibimiz hazırlıklarını sürdürürken, Federasyon Asbaşkanı Kurtaran Mumcu, Yönetim Kurulu Üyesi Taygun Keskin, Milli Takım Menajeri Hakkı Filibeli ve Başantrenör Işık Menküer basın toplantısı düzenledi. İzmirli voleybolseverlerden destek isteyen Mumcu, ¨Geçen yıl İzmir`de organize edilen Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları`nda ay-yıldızlı ekibimiz şampiyon oldu. Erkek voleybolu, İzmir`de yükselişe geçti. Tarihimizde ilk kez Avrupa Ligi finali oynayıp kazanmak istiyoruz¨ dedi.

Antrenör Işık Menküer ise genç bir kadroyla mücadele edeceklerini, takımın yaş ortalamasının 23 olduğunu dile getirdi. Menküer, ¨Cumartesi günkü rakibimiz Hollanda şu ana kadar oynadığı maçların tamamını kazanarak finallere katılma hakkı elde etti. Yunanistan ve Hırvatistan da çok güçlü takımlar. Biz, İzmir seyircisine çok güveniyoruz. Salonu UNIVERSIADE`da olduğu gibi yine doldurmalarını bekliyoruz¨ diye konuştu.

Milli Takım Kaptanı Gökhan Öner zor bir turnuvanın kendilerini beklediğini ifade ederek, ¨Takıma biraz geç katıldım, ama arkadaşlarım hazır. İlk rakimiz Hollanda güçlü bir takım. Taraftar gücünü arkamıza alırsak, her takımı yenebiliriz¨ derken, ay-yıldızlı ekibin başarılı oyuncularından Sinan şunları söyledi: ¨Uzun ve yorucu bir periyodun ardından finallere geldik. Hollanda`yla Ankara`da oynadığımız maçı 3-1 kaybetmiştik. Hem rövanşı alacağız, hem de finale çıkacağız.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title