Haberler

Vezirköprü'ye Karma Sanayi Sitesi Kurulması Çalışmaları

Vezirköprü'ye Karma Sanayi Sitesi kurulması için oluşturulan kooperatifin ilk genel kurulu yapıldı.

Vezirköprü'ye Karma Sanayi Sitesi kurulması için oluşturulan kooperatifin ilk genel kurulu yapıldı.

S.S. Vezirköprü Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi ilk genel kurulu bakanlık temsilcisi gözetiminde Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kooperatif başkanlığına Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi'nin seçildiği genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine de Bekir Karadaş, Münir Yaman, Ercan Coşkun ve Ahmet Tepe getirildi.

Görev dağılımının yapıldığı genel kurulda kooperatif yönetim kuruluna karma sanayi sitesinin yer tespiti, üye kayıtlarının yapılması ve aidat tutarlarının belirlenmesi ve sanayi sitesinin şekillenmesi konularında 3 yıllığına yetki verildi.

Kooperatif Başkanı Fişekçi, yaptığı açıklamada, Vezirköprü'ye Karma Sanayi Sitesi'nin mutlaka yapılması gerektiğini belirterek, konuyla ilgili her fırsatta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Ankara'da bürokratlarla görüşme yaptıklarını söyledi.

Vezirköprü'nün en büyük sorunlarından birinin de göç problemi olduğunu ifade eden Fişekçi, bu tür yatırımların ilçeye kazandırılması durumunda yeni iş sahalarının da açılacağını ve istihdam sağlayacağını, dolayısıyla göç veren Vezirköprü'nün kanayan yarasına merhem olacağını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kendilerini bu projeye adadıklarını dile getiren Fişekçi, Vezirköprü insanının refah içinde yaşayabilmelerine katkı sağlayacak bu projenin yapılması için büyük çaba edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Coşkun Vezirköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title