Haberler

Vestel Manisaspor Rotasını Beşiktaş Maçına Çevirdi

Vestel Manisaspor, Deplasmanda Oynadığı Kasımpaşaspor Maçını Geride Bırakarak Yönünü Beşiktaş Maçına Çevirdi.

Vestel Manisaspor, deplasmanda oynadığı Kasımpaşaspor maçını geride bırakarak yönünü Beşiktaş maçına çevirdi.

Vestel Manisapor, İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan Kasımpaşaspor maçında 38. dakikada Borbiconi'nın attığı golle öne geçerken, 44 ve 45. dakikalarda Kasımpaşasporlu Tehoue'nin golleriyle yine 2 dakika sendromuna takılarak maçta 2-1 yenik duruma düştü daha sonra Rafael'in attığı golle karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Kasımpaşaspor maçına istedikleri gibi kontrollü başladıklarını ve iyi bir oyun sergilediklerini ancak 2 dakikada yenilen 2 gol sonrası Rafael'in golüyle beraberliğe razı olduklarını belirtti.

Ligde ilk yarıyı Beşiktaş ile oynayacakları maçla tamamlayacaklarını hatırlatan Bulak, ''Beşiktaş maçını kazanıp, ilk yarıyı 20 puanla tamamlamak istiyoruz'' dedi. Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ise, "Beşiktaş maçında tek alternatifimiz galibiyet. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer bu maçı kazanamazsak ikinci yarı için zor günler bizi bekleyecek. Kazanırsak hedefimizin biraz altında ilk yarıyı bitirerek ligin ikinci yarısına daha iyi odaklanacağız" ifadelerini kullandı.

Vestel Manisaspor, Kasımpaşa maçının ardından hiç ara vermeden Cuma günü oynanacak haftanın ilk ve kendileri için ligin son Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. 21 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklandı. Kapalı tribünün 60,00 YTL, açık tribün 55.00 YTL, kale arkası tribünü ise 50.00 YTL olarak belirlendi. Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmayı, Gediz kale arkası tribününden izleyebilecekler.

(ÖA-EE-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title