Haberler

Veresiyeden Bıkan Esnaf, Veresiye İçin Belge Listesi Hazırladı

Güncelleme:

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, bir esnaf veresiye isteyen müşterilerden kurtulmak için çok sayıda belge içeren liste hazırladı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir esnaf veresiye isteyen müşterilerden kurtulmak için ilginç bir yola başvurdu.

İLGİNÇ İSTEKLER DİKKAT ÇEKTİ

Veresiye satış yapmak istemeyen esnaf ısrarlı tekliflere dayanamayınca dükkanının giriş kısmına oldukça ilginç isteklerin olduğu bir liste astı.

BELGE LİSTESİ HAZIRLADI

Veresiye alışveriş yapacak vatandaşlardan belge isteyen esnafın listesinde kimlik fotokopisi, 3 kişi memur kefili, 2 adet biyometrik fotoğraf, ikametgah, sabıka kaydı, imamdan yeterlilik belgesi gibi maddeler bulunuyor.

Sungurlulu esnaf Davut Ergünen, veresiye talebiyle gelenlerden istediği belgelerin ilanını dükkanın camına astı.

"ZORDA KALINCA VERESİYE YAPIYORUZ"

Veresiye döneminin bitmesine rağmen halen bu teklifle gelen olduğunu dile getiren Ergünen, "Çok zorda kalınca bazen veresiye iş yapıyoruz. Bu da bizi zor duruma sokuyor. Ben de bu işin hem esprisi olsun, hem de veresiye iş yapmanın zorluğunu anlatmak için bu yazıyı dükkanımın giriş kısmına astım." diye konuştu.

LİSTE OLDUKÇA KABARIK

Veresiye için gerekli belgeler listesinde 11 zorunlu evrak istenirken dikkat çeken listede sırası ile şu evraklar yer aldı: Kimlik fotokopisi, en az 3 kişi memur kefili, 2 adet biyometrik fotoğraf, ikametgah, sabıka kaydı, adına kayıtlı fatura, E sınıfı ehliyet, maaş bordrosu, sigara kullanmadığını gösteren sağlık raporu, kredi kartı olmadığını belgeleyen banka yazısı, en yakın merkez cami imamından yeterlilik belgesi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sungurlu Çorum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (6)

POZİTİF66:

HADİ LAN TÜRKİYEDE HERKES ZENGİN MUTLU VE REFAH İÇİNDE YÜZÜYOR KOCAMAN SARAYIMIZ BİLE VAR 8 MİLYON MÜLTECİYE BAKIYORUZ FAKİR OLSAK NASIL BAKACAGIZ ONLARA ADAMI HASTA ETMEYİN

9
3
yanıtYanıtla
ANTALYA:

senin bu yaptığını çorunmlu yapmaz :))))

4
8
yanıtYanıtla
adanali kazim:

CORUM olduguna hic sasmadim. . . . ne Kadar kirik varsa corumdan cikiyor. . . . uzayli tipler bunlar. . . cöppp

0
7
yanıtYanıtla
ÇORUMLU:

Bu yorumu yapacak son kişi Adanalı olmalı bence.

yanıt9
yanıt0
MAVİŞ:

Markete gelince 5 kuruş dahi noksan ödersen çıkamazsın. Ama bakkal sözü mü olur der almaz, Bakkala ancak çarpmak dolandırmak için gelirler. Bakkalda pazarlık şansın var orada yok. . . . Ben olsan o mahallelinin ne düğününe ne cenazesine giderim. 10 telefonda açsan zaten alan borcunu getirmiyor. Yaşşşa bakkal kardeş sen.

6
0
yanıtYanıtla
edep la edep:

edep la edep allaha ücretmi verecensöz gelişi sözlerine dikkat et yırtılırsın . . . . . . . .

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title