Haberler

Vatandaş Tarafından Telefonu Kırılan İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Ankara'da belediyenin tanzim satış çadırının önünde çekim yaparken bir vatandaşın müdahalesine maruz kalan İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ankara'da belediyenin tanzim satış çadırının önünde çekim yaparken bir vatandaşın müdahalesine maruz kalan İrfan Değirmenci sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

"KİMSEYİ ZORLA ÇEKMEDİM"

İrfan Değirmenci, Ankara'da açılan "Halk Sebze" çadırı önünde röportaj yapmak isteyince kuyruktakilerin tepkisini çekti. Provokatörlükle suçlanan Değirmenci'nin cep telefonunun kamerası kapatıldı, röportaj yapmasına izin verilmedi. Yaşananların ardından Değirmenci sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kimseyi zorla çekmediğini söyleyen Değirmenci, "Umudum, telefonumu kırmak isteyenlere "ayıptır" diye tepki gösteren kadınlardadır. Tanzim satış kuyruğunda beklemek değil ülkeyi bu hale getirmek, utanmasını bilene utançtır. Kimseyi zorla çekmedim, videonun açıklamalar kısmına yazdım. İşte tüm yaşananlar." dedi.

Vatandaş Tarafından Tepki Gösterilen İrfan Değirmenci, Konuyla İlgili Açıklama Yaptı

NE OLMUŞTU?

Gazeteci İrfan Değirmenci, vatandaşların sırada beklediği bir tanzim satış noktasında, çekim yaparken tepkiyle karşılanmıştı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde, bir kişinin tanzim satış kuyruğunda çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci'nin kamerasına "Çekme lan!" diyerek vurduğu görülmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İrfan Değirmenci Sosyal Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500

Yorumlar (198)

ahmet:

20 sene sonra çocuklarıma 20 sene önce meyve sebze kuyrukları vardı en fazla 3 kilo alabiliyorduk diye anlatacağım.

86
17
yanıtYanıtla
ERKAN:

değirmenci gibiler artık şunu iyi anlamalılar ki. . Türk Halkı adam olana adam gibi madam olana madam gibi davranır. . . . . Ülkesinin insanlarını sanki mülteci kampının insanları gibi bir hisle yaklaşırsan . . . kuyruğunu kıstırarak kaçacak olan bir çakal gibi yamulturlar adamı. . . . önce insan olun sonra muhabir. . !!!

21
74
yanıtYanıtla
Cihan Karacan:

hiç üzülmeyin irfan bey size bunu yapanlar tükürdüklerini yaladıkları için , eskiden yaşanan kuyrukları çok eleştirip kendileri de aynı duruma düştükleri için sinirden saldırıyorlar.

78
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

devlet ticaret mi yapar diyen AKP domates biber satmaya başladı

77
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

sana zorla satan mı var sen git 25 tl, ye patlıcan 2500 tl , yede kitap al

yanıt9
yanıt48
Komünizmin ayak sesleri:

Koskoca devletin düşürüldüğü duruma bakın ,domates biber satıyor yakışıyor mu hiç.

71
13
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

pazarcılar taş mı yiyecek kendı adamları nemalanıyor bu ısten. halkın dustugu duruma bak. irfan değirmenci sizler için durumu özetlıyor

68
13
yanıtYanıtla
osmanlı torunu:

chp liler nerelerini yırtarsa yırtsın halk neyin nesi olduğunu ve içerdeki hainlerin yardımıyla ak partiyi düşürmek olduğunu gayet iyi biliyor Allahın izniyle düşüremeyeceksiniz TÜRKİYE düşmanlarına rabbim ikdidarı ilelebet nasib etmesin inşallah minarelerimizden ezanımızı kıyamete kadar kimse susturamaz elhamdülillah hem eh-li sünnet hemde TÜRK oğlu TÜRKÜZ değil abd, ab, fetö, pkk, chp topunuz gelin: dinimizi vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunuruz. NE MUTLU EH-Lİ SÜNNET VE TÜRKÜM

13
67
yanıtYanıtla
Ensar:

Olayı yanlış anlamışsın, domotes lan bu ne vatanı ne milleti ne toprağı ne müslümanlığı......

yanıt10
yanıt4
ahmet:

Osmanlı torunumu görende sarayda padişah torunu sanır kula kulluk yapan, cahil, aciz, fakir, her şeye şükreden, hayatı yemek yemek sanan, padişahın tek sözüyle kellesi alınan halkın ezilmiş bireylerinden biriydin

yanıt1
yanıt1
Tüm 198 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title