Haberler

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1261 Kitabı

Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1261 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Varlık Aylık Edebiyat ve Kültür Dergisi Sayı: 1261 Kitabı kitabının kısa özeti.

İçindekiler;Yeni Eğitim Yasası 4+4+4: Reform mu, küreselleşme mi, siyaset mi?Dünyanın Ucuna Yolculuk-Hasan Bülent Kahraman-Şiir Alıştırmaları-Mustafa Şerif Onaran- Foça Mektubu 2-Ahmet Önel-Şiirin Mekanı-Haydar Ergülen-Resim ve Roman 2-Gürsel Korat-Okültizm Yükselirken 2-Çetin Yiğenoğlu-Romansal / Yaratıcı Hakikat ve Spinoza Problemi-Haluk Sunat-"Estetik Özerklik" İmkanı Üzerine-Mehmet Sümer-Sennur'un Yeni Ürünü: "İzi Kalsın"-Mehmet Başaran-Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni, Kıbrıs ve Şair Ronsard-Erdoğan Alkan-Çevirdim Dilim Yandı-Tozan alkan-Yeni Şiirler Arasında-Enver Ercan-Servet Gündoğdu ile söyleşi-Halil İbrahim Polat-İhvan-ı Safa Risaleleri-Ömer F. Oyal-Katilin Gözyaşları- Anne Laure Bondoux-Burcu Arman-Biraz Kuşlar, Azıcık Allah - Gökhan Yılmaz-Emir Ali Çevirme-Baş Belası - Robert Winston-Nuriye Bilici-Geçmişten Gelen Bir Nefes, Kurumuş Kekik Kokuları-Çağlar Öküzoğlu-Mavi Harfler Atölyesi - Hülya Soyşekerci-Raşel Rakella Asal-Şiir Günlüğü-Gültekin Emre-Şimdi Haberler-Gülce Bşer-

Yazar: Kolektif

Yayınevi: Varlık Yayınları / Dergiler

ISBN: 2880000072881

Boyut: 20.0x28.0

Sayfa Sayısı: 112

Basım Yılı: Ekim 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 1. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Hasan Bülent Kahraman Mustafa Şerif Onaran Ahmet Önel Foça Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title